Nevjerovatna energija na Higher sensu

Publiku su muzikom u noć do ranih jutarnjih sati vodili Bizzar.duo, Sara Šoškić, DJ Stamina, Headliner svjetska dobro poznata zvijezda – JULIET FOX i tvorac ideje Higher Sense-a Aleksandar Joksimović

4204 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nebojša Medo Perković
Foto: Nebojša Medo Perković

Aerodrom Špiro Mugoša bio je sinoć ispunjen energijom povodom prvog dana Time Perception events-a.

Publiku su muzikom u noć do ranih jutarnjih sati vodili Bizzar.duo, Sara Šoškić, DJ Stamina, Headliner svjetska dobro poznata zvijezda – JULIET FOX i tvorac ideje Higher Sense-a Aleksandar Joksimović.

Iz organizacije Higher sensa su saopštili da su na samom početku Nada i Andrea aka Bizzar.duo napravile fantastičnu uvodnicu koja je oduševila publiku, a pošto ranije nisu nastupale na većim festivalima "sada su pokazale svoj talenat u punom kapacitetu i od samog starta zapalile plesni podijum".

"Nakon kako vole za sebe da kažu "Bizarnih", naša draga gošća Sara Šoškić iz Srbije nas je razigrala svojim tvrdim tonovima, koji jednostavno tjeraju na ples bez prestanka", navodi se u saopštenju.

JULIET FOX je svojom nesvakidašnjom energijom i kvalitetnom muzikom natjerala sve prisutne da ostanu do kraja i uživaju u konceptu koji Crna Gora I Podgorica prvi put vide

DJ Stamina je u publici, kako kažu, probudila svaku emociju koja se iole sakrila i podstakla masu da samo još jače nastavi da đuska do zore.

"Iznenađenje večeri je bio i sam Aleksandar koji je zatvorio prvu noć festivala PSY TRANCE setom, a s obzirom na to da ovaj žanr nismo odavno čuli, ali I to da je Aco zaista ušao u srce publike pažljivim odabirom traka – bolja završnica se nije mogla ni desiti", saopštili su oni.

Večeras se od 20 časova održava drugo veče Time Perception events-a.

Bonus video: