Foto: Printscreen YouTube

Pogledajte spot benda Let 3 sa numeru "Mama ŠČ!"

Od premijere koja je bila u nedjelju veče spot se trenutno nalazi na drugom mjestu YouTube trendinga za muziku

4610 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Pjesma "Mama ŠČ!", sa kojom će Let 3 ove godine predstavljati Hrvatsku u Liverpoolu na izboru za pjesmu Eurovizije dobila je i svoje video izdanje.

Od premijere koja je bila u nedjelju veče spot se trenutno nalazi na drugom mjestu YouTube trendinga za muziku.

Snimljen je u režiji poznatog hrvatskog redatelja Radislava Jovanova Gonza, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne saradnje i prijateljstva.

"Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Evropi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima, te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanliju Kjubriku", izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

Let 3
foto: Franko Kelam

"Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove 'Mama ŠČ!' i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj istog je naš dugogodišnji saradnik, saborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov - Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom da napravi vrhunski uradak", kazao je vokal Let 3 Zoran Prodanović Prlja.

Bonus video: