Dragana Mićalović i Nenad Okanović pridružuju se spisku poznatih na Exitovoj humanitarnoj žurci u Herceg Novom

Iz Exita su rekli da će se sav prikupljeni prihod donirati udruženju roditelja djece oboljele od kancera "Fenix"

4794 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EXIT
Foto: EXIT

Exitova subotnja Flower Power žurka u Herceg Novom, na kojoj će nastupiti vodeći svjetski house producent Claptone i regionalna žena godine Konstrakta, imaće svoj nastavak na ekskluzivnom humanitarnom afterpartiju "Trick Me Once", saopšteno je danas iz Exit festivala.

"Svoj dolazak već su potvrdili Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Lady Lee, Ana Stanić, Ivana Dudić, Helen Babić, Nemanja Forkapić, Zoi i brojna poznata lica iz svijeta muzike, filma, mode i šubiznisa. Ovaj poseban događaj ne samo da će biti vjerovatno najbrojnije okupljanje selebritija i influensera na Balkanu tog vikenda, već će ga, nakon nastupa na Trgu Nikole Đurkovića, specijalnim setom uveličati upravo maskirani velemajstor Claptone", ističe se u saopštenju.

Iz Exita su dodali da će afterparty pod nazivom "Trick Me Once" biti održan u hotelu Lazure u Herceg Novom, a sav prikupljeni prihod doniraće se udruženju roditelja djece oboljele od kancera "Fenix".

"Velika sedmočasovna proslava ljubavi, mira i buđenja prirode počeće u centru Herceg Novog, a završiti na ekskluzivnom humanitarnom afterpartiju "Trick Me Once" u hotelu Lazure, kom se pridružuju i Kejt Bogićević, Sandra Mitrović, Ivana Radoman, Jelena Đukić, Tijana Osmanagić, Nikola Šoć, Milica Plamenac, Zana Savićević, Dejana Krivokapić, Vladana Lepetić, Ana Kontić, Panda Stuff, Anastasija Vikčević, Elena Mijatović, Nada Lončar, Petra Raičević, Anđela i Andrijana Stojanović, Jovi Tomi, Ivana Stanković, Sandra Vidović, Milica Majkić, Elena Nikolaevna, Amil Duraković, Matea Pletikostić, Nina Marković, Andrea Lekić i druge poznate ličnosti iz regiona, koje na društvenim mrežama u zbiru prati gotovo pet miliona ljudi", kazali su iz Exita.

U saopštenju se navodi da će se "Trick Me Once" savršeno će nasloniti na kompletan program koji će tog 1. aprila u samom centru Herceg Novog, na Trgu Nikole Đurkovića, predvoditi jedan od najpopularnijih umjetnika svjetske house scene, trećeplasirani na DJ Magovoj listi 100 najboljih izvođača, maskirani velemajstor Claptone, kao i regionalna žena godine, fantastična Konstrakta, zajedno sa grupom Zemlja Gruva.

"Lokalnu podršku pružiće šarmantna i energična Kejt, dok će crnogorsku elektronsku scenu predstavljati Nessuno, P. S. i Bodzie. Glavni događaj na Trgu Nikole Đurkovića, u organizaciji EXIT festivala i Turističke organizacije Herceg Novi, biće otvoren za sve posjetioce", zaključuje se u saopštenju.