Rotko Stjuart spreman za Evroviziju: Premijera novog singla na Portalu Vijesti

Crnogorska virtuelna zvijezda riješila da predstavi pjesmu posvećenu najvećem muzičkom takmičenju

4778 pregleda 30 reakcija 11 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Iako je donesena odluka da Crna Gora neće učestvovati na Evroviziji 2023. godine zbog poteškoća u finansiranju, crnogorska virtuelna zvijezda Rotko Stjuart koji je već sa prvom pjesmom “Igram sad” osvojio region, ne poznaje poteškoće iz ovog svijeta, te je odlučio da svoju publiku obraduje novim singlom “Pjesma za Evroviziju/I wanna funk you” čija će premijera biti danas u 10 časova na portalu “Vijesti”.

”Koristeći svoj balkanski šarm i snalažljivost, Rotko Stjuart pokušava da uđe u Evropu mnogo prije države u kojoj obitava i tamo posije ljubav, na sebi svojstven način. Da bi u što većoj mjeri šarmirao Gabrijelu, Helgu, Dženi i ostale ljepotice iz Evrope, Rotko Stjuart je svoj novi singl upakovao u fanki džez aranžman, ali su njegove poruke kao i uvijek do sada - domaće i razumljive njegovoj publici u regionu”, stoji u saopštenju virtuelnog umjetnika povodom nove pjesme.

Za aranžman numere “Pjesma za Evroviziju/I wanna funk you” bili su zaduženi članovi džez sastava “Kuhinjazz”.

”Ukoliko ste slušalac koji se osjećao potištenim zbog toga što je Crna Gora i ove godine odustala od svog predstavnika na najvećoj evropskoj muzičkoj manifestaciji, uživajte bar u ‘Pjesmi za Evroviziju’ sa kojom Rotko Stjuart dostojanstveno neće predstavljati Crnu Goru na ovom takmičenju. I širite dalje. A ukoliko ste sponzor koji bi omogućio Rotku Stjuartu da virtuelno predstavlja Crnu Goru u Lisabonu i prikupi nadahnuće za svoje nove pjesme i projekte, bez ustručavanja ga možete kontaktirati putem njegove internet stranice rotkostjuart.me ili putem njegovih kanala na društvenim mrežama”, poručuje Rotko u saopštenju.

Bonus video: