Zaokružen program petog Sea Star Festivala u Umagu: Prodigy i Robin Schulz predvode line up s više od 40 zvijezda

"Zvanično drugi najposećeniji hrvatski muzički festival biće ove godine održan 19. i 20. maja u umaškoj laguni Stella Maris..."

4988 pregleda 0 komentar(a)
Umag, Foto: Shutterstock
Umag, Foto: Shutterstock

Jubilarni peti Sea Star festival koji će se održati u Umagu u Hrvatskoj 19. i 20. maja okupiće više od 40 muzičkih zvijezda, a predvodnici će biti grupa The Prodigy, kao i hitmejker Robin Schulz, saopšteno je danas iz Sea Dance festivala.

"Zaokružen je program jubilarnog, petog izdanja Sea Star festivala koji će se održati u Umagu. Nakon vlasnika najtraženije svetske turneje, grupe The Prodigy, multiplatinastog hitmejkera Robina Schulza, kao i celog niza internacionalnih i regionalnih zvezda, među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester i mnogi drugi, stiže i finalni talas imena, navodi se u saopštenju Sea Star festivala. Čine ga glasni EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenačke elektronske scene Tim Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Strax, umaška trap ekipa At The Spot i RNB Confusion Sound System koji će predstavljati Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i omiljeni Silent Octopus stage. Zvanično drugi najposećeniji hrvatski muzički festival biće ove godine održan 19. i 20. maja u umaškoj laguni Stella Maris, a već je prodato čak dve trećine kapaciteta. Aktuelna promotivna cena ulaznica na snazi je najkasnije do petka, 14. aprila, do kraja dana", ističe se u saopštenju Sea Dancea.

Zaokružen program imena

Iz Sea Dancea su kazali da je hrvatsko-slovenački dvojac Vanillaz jedan od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene.

"U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji već imaju i jedan nastup na Sea Staru. Veterani slovenačke elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će doneti poseban back 2 back set, kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Strax. Sea Star će na festivalu predstaviti i domaćine – umaški trap kolektiv At The Spot, koji će u subotu nastupiti na Nautilus Areni. Još jedni dugogodišnji promoteri hip-hop i trap kulture, zagrebački RNB Confusion, ove sezone slave 20 godina rada, a u Umagu će ih predstavljati Zembo Latifa i DJ Turk", piše u saopštenju.

Iz Sea Dancea su naveli da peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i letnja sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna 19. i 20. maja dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri bine – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Zaokružen program imena

"Hrvatsko-slovenački dvojac Vanillaz jedni su od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene. U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji već imaju i jedan nastup na Sea Staru. Veterani slovenačke elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će doneti poseban back 2 back set, kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Strax. Sea Star će na festivalu predstaviti i domaćine – umaški trap kolektiv At The Spot, koji će u subotu nastupiti na Nautilus Areni. Još jedni dugogodišnji promoteri hip-hop i trap kulture, zagrebački RNB Confusion, ove sezone slave 20 godina rada, a u Umagu će ih predstavljati Zembo Latifa i DJ Turk. Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i letnja sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna 19. i 20. maja dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri bine – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus", poručili su iz Sea Dancea.

Bonus video: