„Trebaš mi”, poručuje duo Buč Kesidi

Sastav iz Srbije objavio treći singl sa predstojećeg studijskog albuma

1965 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luka Trajković
Foto: Luka Trajković

Jedna od trenutno najaktulnijih srpskih grupa - duo Buč Kesidi predstavio je spot za novu pjesmu “Trebaš mi”, inače treći singl sa njihovog predstojećeg studijskog albuma.

Najnoviji spot je snimljen krajem aprila u Kumrovcu, a režiju potpisuje Judita Gamulin. Kao i na svim spotovima benda do sada, direktor fotogragije i novog videa je Luka Trajković. Ovaj singl nasljeđuje ranije objavljene “Curimo po asfaltu” i “Skupi snagu” i gradi uvod u treći studijski album pančevačke grupe, a dostupan je na streaming servisima.

Novu pjesmu Buč Kesidi objavljuje između dva velika, a rasprodata koncerta - jedan koji je održan 20. maja u novosadskom Spensu, a pred njima je, kako kažu, “koncert nad koncertima” i to na stadionu Šalata u Zagrebu koji će biti održan u subotu 27. maja.

O popularnosti u regionu govori činjenica da je Buč Kesidi prvi srpski bend novije generacije koji je rasprodao stadion Šalata. Specijalni gosti na ovom koncertu će biti hrvatski bend DJECA! i slovenački bend Joker Out, predstavnik Slovenije na ovogodišnjoj Evroviziji.

“Trudimo se da publici pružimo najbolju verziju nas dvojice kroz našu muziku, spotove, koncerte ili bilo koji drugi projekat. Uvijek ćemo stajati punim srcem iza svega što pružimo ljudima i mislimo da je to nešto što oni prepoznaju - trud, rad i kvalitet. Takav način rada nas inspiriše da pružimo što kvalitetniji sadržaj”, poručuju Zoran Zarubica i Luka Racić članovi benda Buč Kesidi.

Tokom aprila su održali izuzetno uspješnu klupsku turneju u 12 gradova, u maju svoje najveće koncerte u Novom Sadu i Zagrebu, a veliko finale u Beogradu hiljade njihovih fanova očekuje 16. septembra na stadionu Tašmajdan.

Rad i uspjeh ljevorukog disko pop-rok elektro boj benda Buč Kesidi su dokaz da publika prepoznaje kvalitet i da nema granica.

Bonus video: