Pjesma "Sve godine" budi najljepše emocije

Klapa Camerton objavila numeru koju je za njih napisao Jasminko Šetka iz Omiša

3419 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Vesela Mišković
Foto: Vesela Mišković

Mještovita klapa Camerton iz Podgorice objavila je svoju novu autorsku pjesmu "Sve godine". Pjesmu je napisao i klapi poklonio, profesor Jasminko Šetka iz Omiša, između ostalog iskusni i vrsni kompozitor klapskih pjesama, a divne riječi napisala je Ružana Kovač. Aranžmana potpisuje kompozitor Aleksandar Saša Gajić. Novu pjesmu "Sve godine" prati i prikladan spot, kojeg potpisuje producent Miodrag Miki Dragićević, produkcija Wild Beauty Live.

“Vjerujemo da će pjesma dotaći srce i dušu onih koji je poslušaju, kako ljubitelja klapske muzike, tako i svih ostalih. Glas našeg tenora Jovana Vukovića, koji ima solo dionicu u pjesmi 'Sve godine', budi i donosi najljepše emocije”, poručuju iz klape Camerton.

Pjesma "Sve godine", je četvrta autorska pjesma mješovite klape Camerton koja postoji već pet godina.

Klapu su u prethodnih pet godina vodili profesor Miloš Skender, kompozitor Aleksandar Saša Gajić, student muzike Anton Lekocaj, profesorica Jelena Mihaljević.

Mješovita klapa Camerton u svom repertoaru ima tradicionalne klapske pjesme, izvorne narodne pjesme, obrade pop melodija, a izvodi ih a capella ili uz pratnju instrumenata. Klapa je do sada imala mnogobrojne nastupe u zemlji i regionu, na festivalima, kulturnim događajima, korporativnim zabavama, događajima državnih i lokalnih institucija, održala je i nekoliko samostalnih koncerata.

Bonus video: