Sem Smit i Madona udružili snage za pjesmu "Vulgar"

Singl objavljen pod okriljem diskografske kuće "Capitol", producirao je Sem Smit zajedno sa Iljom, Sirkutom, Omerom Fedijem, Rajanom Tederom i Džimijem Nejpsom. Takođe sadrži produkcijski doprinos Madoninog vokalnog producenta i inženjera Loran Delie

2421 pregleda 0 komentar(a)
Sem Smit i Madona, Foto: Printscreen YouTube
Sem Smit i Madona, Foto: Printscreen YouTube

Poznati engleski pjevač Sem Smit udružio je snage sa pop ikonom Madonom za pjesmu "Vulgar".

Pjesma je objavljena danas (9.juna) i pojavila se nakon što su oba umjetnika propagirala saradnju na društvenim mrežama pod zajedničkim pseudonimom "SXM".

Singl objavljen pod okriljem diskografske kuće "Capitol", producirao je Sem Smit zajedno sa Iljom, Sirkutom, Omerom Fedijem, Rajanom Tederom i Džimijem Nejpsom. Takođe sadrži produkcijski doprinos Madoninog vokalnog producenta i inženjera Loran Delie.

Oba muzičara počela su da propagiraju singl prošlog mjeseca, prvo objavivši naslovnicu numere koja je izbliza prikazivala njihova tijela u crno-bijelim korsetima.

Kasnije je Smit takođe objavio na svojim društvenim mrežama 15-sekundni tizer pjesme, otkrivajući datum objavljivanja, naziv pjesme i pseudonim sa pjevačicom, "SXM".

Madona je takođe zagolicala maštu fanova isječkom novog singla na svom TikTok profilu. Pjevačica je objavila video kako nosi iscijepane hulahopke i ogrlicu u obliku krsta i pjeva jedan od svojih stihova iz pjesme.

"Vulgar" predstavlja drugu numeru u posljednjih nekoliko nedjelja gdje Madona udružuje snage sa drugom pop ikonom. Neposredno prije izlaska pjesme sa Smitom, takođe se udružila sa Vikendom i Plejboj Kartijem za snimanje pjesme "Popular", koja se pojavljuje na saundtreku za film "Idol".

Madonina opsežna turneja počinje sljedećeg mjeseca i trajaće šest večeri u londonskoj "O2" areni.

Bonus video: