Cetinje ponovo domaćin Montenegro Beer Fest-a

Kako su naveli, na festival stižu Bajaga, Kiki Lesendrić i Piloti, Lexington bend, Nucci, Sara Jo, kao i mnogi drugi izvođači čija će imena objaviti uskoro

5459 pregleda 55 reakcija 13 komentar(a)
Detalj sa prošlogodišnjeg festivala, Foto: Prijestonica Cetinje
Detalj sa prošlogodišnjeg festivala, Foto: Prijestonica Cetinje

Prijestonica Cetinje biće domaćin trećeg Montenegro Beer Fest-a, koji će biti održan od 28. do 30. jula.

“Pred nama su tri noći pune dobre energije, zabave i osmijeha, a kao i prethodnih godina, ulaz na festival biće besplatan”, saopštili su iz Službe gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića.

Kako su naveli, na festival stižu Bajaga, Kiki Lesendrić i Piloti, Lexington bend, Nucci, Sara Jo, kao i mnogi drugi izvođači čija će imena objaviti uskoro.

“Širok spektar žanrova i muzičkih stilova garantuju vrhunski provod za sve posjetioce ovogodišnjeg izdanja Montenegro Beer Festa, bez obzira na godine”, ističe se u saopštenju.

Detalj sa prošlogodišnjeg festivala
Detalj sa prošlogodišnjeg festivalafoto: Prijestonica Cetinje

Iz Službe gradonačelnika su kazali da će, osim u nastupima regionalnih zvijezda, posjetioci uživati i u bogatom izboru piva i ukusima tradicionalne crnogorske kuhinje.

“Sve informacije o rasporedu nastupa, specijalnim gostima, ekskluzivnim sadržajima i mnogim drugim iznenađenjima koja smo pripremili za publiku biće redovno objavljivane na kanalima festivala na društvenim mrežama – Facebooku (Montenegro Beer Fest) i Instagramu (@montenegrobeerfest), kao i na kanalima Prijestonice i Turističke organizacije Cetinja”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: