Telekom Electronic Beats se vraća u Crnu Goru!

13. jula besplatna cjelodnevna žurka na Velikoj plaži u Ulcinju

14321 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Vrijeme je za najluđi provod ovog ljeta – Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze vraća se u Crnu Goru!

Crnogorski Telekom će u četvrtak, 13. jula, u Dolcinium Kitesurf Club-u na Velikoj plaži u Ulcinju organizovati cjelodnevni DJ program. Ulaz na žurku je besplatan i svi su dobrodošli!

Telekom Electronic Beats žurka počeće u 14 sati i trajaće do 23 sata, a program izgleda ovako:

14:00 - 15:30 – DJ 1996

15:30 - 17:00 – Cule

17:00 - 18:30 – Mr. Jools

18:30 - 20:30 – Reznik

20:30 - 22:45 – Catz 'N Dogz

Telekom Electronic Beats žurka na ulcinjskoj Velikoj plaži dio je inicijative „Ljeto radosti, mladosti i slobode“, kroz koju Deutsche Telekom mladima širom Evrope nudi hiljade besplatnih muzičkih iskustava. Za više detalja o možete posjetiti summerofjoy.electronicbeats.net.

„Sve veći ekonomski, ekološki i društveni pritisci sa kojima se svi suočavamo ne zaobilaze ni mlade. U Telekomu međutim vjerujemo da mladi treba da uživaju mladosti, a upravo je muzika žila kucavica kulture mladih. Zbog toga ih pozivamo da iskoriste ovu priliku i da nam se pridruže 13. jula u klubu Dolcinium, kako bismo na Velikoj plaži napravili najbolji provod u Crnoj Gori i zajedno podijelili ovo jedinstveno muzičko iskustvo“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Telekomu.

„Ljeto radosti“, u sklopu kojeg se organizuje ova žurka, najnovije je poglavlje u višegodišnjem programu Telekoma koji je usmjeren na Generaciju Z, kroz koji ova kompanija pruža podršku mlađoj generaciji u svemu što rade.

Telekom Electronic Beats (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Osim nastupa i koncerata koji se organizuju širom Evrope, Electronic Beats takođe obajvljuje magazin i radio i video sadržaj, uz najnovije vijesti iz svijeta elektronske muzike. Osim toga, fanovima savremene elektronske muzike posvećena je online medijska platforma www.electronicbeats.net