Poslušajte novi singl grupe "Hurts"

„Hurts“ će novi album promovisati intenzivnom i dugom turnejom koja počinje u oktobru
0 komentar(a)
Hurts sea dance, Foto: Filip Roganović
Hurts sea dance, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.09.2017. 08:25h

Engleski sintpop duo „Hurts“ danas je objavio novi singl "Ready To Go". Poslije "Beautiful Ones" ovo je drugi singl koji njihove obožavaoce približava novom, četvrtom po redu studijskom albumu, koji će pod imenom "Desire" izaći 29. septembra za kuću „Kolambija rekords“.

Povodom izlaska novog singla, oglasio se frontmen Teo Hačkraft: „Ready To Go je pjesma o životu koji treba živjeti u potpunosti. Nasuprot tome, tema video-spota je bol i teškoća sa kojom se pojedinac suočava kada se nosi sa tugom. Nešto, što je pogotovo problematično za sredinu sjevera Engleske, gdje se radnja spota i odigrava. Nadamo se da pjesma ali i spot nose pozitivnu poruku da treba slaviti život“.

Dok su prva dva albuma grupe „Hurts“, Happiness i Exile uronjena u gustu, gotsku atmosferu, prethodni studijski album Surrender izašao je iz tih okvira i više se okrenuo pop muzici.

Taj fokus se, sudeći po novim singlovima nastavlja i na budućem albumu, Desire, što pokazuje težnju dua da tematski i muzički osvježi svoj stil.

Već prvim singlom, Wonderful Life, „Hurts“ su postali jedna od napopularnijih i najuspješnijih pop grupa u Evropi, čiji su singlovi i albumu uvijek među prvima na muzičkim listama u Britaniji, Njemačkoj, Švajcarskoj, Rusiji, Švedskoj, Belgiji, Poljskoj, Ukrajini, Finskoj, Holandiji, Austriji, itd.

„Hurts“ će novi album promovisati intenzivnom i dugom turnejom koja počinje u oktobru.

Izvor: RTS

Bonus video: