Goran Karan zabavio Tivćane i turiste

Splitski muzičar održao dobro posjećen concert u Tivtu

5449 pregleda 2 komentar(a)
Koncert Gorana Karana u Tivtu, 12. jula u Tivtu, Foto: CG news
Koncert Gorana Karana u Tivtu, 12. jula u Tivtu, Foto: CG news

Turistička organizacija opštine Tivat priredila je u srijedu, 12. jula na gradskoj rivi Pine koncert poznatog regionalnog izvođača Gorana Karana koji je okupio veliki gostiju ali i građana Tivta.

Muzičar je svojom dobro poznatom energijom rasplamsao publiku u Tivtu, te su svi prisutni uglas pjevali hitove kao što su “Ne šalji lađe”, “Vagbundo”, “Ne da mi pisma”.

"Koncert Gorana Karana je samo jedna nizu manifestacija koju ovoga ljeta organizuje Turistička organizacija Opštine kako bi upotpunila turističku ponudu i obezbijedila kvalitetan sadržaj za svoje posjetioce. U gradu prema podacima Turističke organizacije, trenutno boravi 7.770 gostiju što je 2 odsto više u odnosu na prošlu godinu odnosno 6 odsto više u odnosu na 2019. godinu", kaže direktorica Nina Lakičević.

Popunjenost u hotelskom i privatnom smještaju je, kako je kazala, dobra i najave za naredni period su takođe jako dobre.

"Raduje nas podatak da je popunjenost hotelskih kapaciteta znatno bolja u odnosu na predhodni period. Kada je riječ o strukturi gostiju, najviše turista je iz Srbije, zatim iz Rusije, BiH , Velike Britanije i Ukrajine", dodala je Lakičević.

Ona podsjeća da će se, kada je o koncertima riječ, već 15. ovog mjeseca održati koncert Peđe Jovanovića, 26. je koncert Tropiko benda dok je 9. avgusta nastup Dženana Lončarevića i lokalnog benda Toć.

"Ovo nije sve, biće održane različite manifestacije poput Internacionalne smotre mode 21. i 22. jula, zatim od 28. do 30 jula Rubix festival u marini Porto Montenegro. Festival Purgatorije ove godine ima zaista sadržajan i bogat program. Takođe planirane su tri ribarske večeri krajem ovog i početkom narednog mjeseca", rekla je Lakičević.

Bonus video: