Ušće fest u Bijelom Polju 21. i 22. jula

Isak Šabanović i Lexington zvijezde Ušće festa

4315 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Isak Šabanović i Lexington bend nastupiće na ovogodišnjem Ušće festu, koji će se održati 21. i 22. jula na Ušću kod Voljavca.

Isak će nastupiti prvog dana manifestacije, a nastupaju još i i DJ Dreamer i DJ Groover, violinistkinja Verica Čuljković koja nastupa zajedno sa Danilom Radusinovićem, DJ Perota i DJ Jovan, kao i Emil i Danilo bend.

Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje, Violeta Obradović je podsjetila festival ima veliki značaj za promociju kulture i turizma te sjeverne opštine.

"Očekujemo da će, kao i svake godine, Ušće fest pokazati da je festival koji zaslužuje pažnju i pored brojnih problema sa kojima se kao organizatori susrećemo. Potrudićemo se da i ove godine budemo dobri domaćini", kazala je Obradović, pozivajući sugrađane da ove tople ljetnje dane provedu uz dobru muziku i zabavu na Ušću.

Menadžer festivala, Vladan Čampar je kazao da je Bijelo Polje postalo prepoznatljivo po Ušće festu.

"Ono što je najvažnije reći jeste to da Ušće fest u odnosu na sve festivale u Crnoj Gori ima najmanji budžet i sa tim sredstvima pokušavamo da organizujemo ovako veliku manifestaciju koja će ove godine trajati dva dana. Smatram da smo napravili i dobar program, koji je, prije svega napravljen mladima i pri tom besplatan”, kazao je Čampar.

Bonus video: