Higher Sense Vibration u Podgorici 11. i 12. avgusa

Još 15 dana do Higher Sense Vibration spektakla godine

4613 pregleda 1 komentar(a)
Higher Sense Vibration, Foto: Higher Sense Vibration
Higher Sense Vibration, Foto: Higher Sense Vibration

Festival godine u Podgorici se približava a od 11 do 12 avgusta na aerodromu Špiro Mugoša očekuje nas sjajan muzički i zabavni program u trajanju od dva dana.

Kao što su i ranije najavili stižu velike svjetske zvijezde techno muzike kao što su Kozlov, Spartaque, Metodi Hristov, THE Yellowheads, Steve Shaden, Nancy Live , Dejan Milićević i još preko 20 domaćih i regionalnih izvođača.

Pričali smo više sa organizatorom Aleksandrom Joksimovićem.

Šta nas očekuje ove godine na festivalu?

Ove godine na Higher Sense festivalu očekuju nas dvije sjajne bine, mnoštvo izvođača , sjajan program i mnogo drugih zanimljivih stvari.

Tuborg Main Stage je glavna velika bina koja će biti dosta visoka i široka sa mnogo led panela , roto glava, strobova, lasera, uz pratnju specijalnih efekata. Pored bine imamo i velikog čuvara, kojeg ćemo otkriti bliže datumu. Tu binu otvaramo u 20 časova sa našim padobrancima sa aerodroma Špiro Mugoša, koji će skočiti sa 3000 metara visine i pogoditi tačno u centar prostora na glavnoj bini kao touchdown za početak programa na glavnoj bini.

Higher Sense Vibration
Higher Sense Vibrationfoto: Higher Sense Vibration

Šta je sa drugom binom?

Eternal Now bina je smještena u dijelu šumice za jedno nevjerovatno šumsko iskustvo a tu binu kreiramo na jedan posebno kreativan način kroz konstrukcije praćeno pravim light showom za najbolji mogući doživljaj. Eternal Now bina startuje od 18 časova i tako oba dana.

Program festivala traje do 6 ujutru prvog dana a drugog do 7 ujutru jer radimo jedno posebno jutarnje zatvaranje festivala.

Pored samih dj-eva okupili smo i jaku ekipu plesača i animatora koji će imati svoje posebne tačke.

Od 18 do 22 časa na raspolaganju ćemo imati i stoni tenis i stoni fudbal. Planiramo da napravimo i neka zanimljiva takmičenja za posjetioce.

Gdje se mogu kupiti ulaznice i po kojoj cijeni?

Ulaznice se mogu kupiti u Tabacco shopovima u svim gradovima Crne Gore. Spisak prodajnih mjesta je najbolje provjeriti putem naše Facebook ili Instagram stanice higher_sense_ .

Takođe , moguće je kupiti ulaznice i online putem našeg sajta.

Cijena dvodnevnih ulaznica je 30 eura. Jednodnevne ulaznice prodajemo samo na ulazu po cijeni od 20 eura.

Higher Sense Vibration
Higher Sense Vibrationfoto: Higher Sense Vibration

Zašto je bitno da posjetioci dolaze ranije?

Naš program je kreiran kao jedno duhovno putovanje kroz sve te setove koje su nam spremili izvođači. Zato je važno da budemo tu od početka do kraja kako bi na pravi način kroz elektronsku muziku primili i dozivjeli tu poruku univerzuma koju mi prenosimo.

Naravno pored toga, biće zabavno non stop , lijepo je doživjeti Ćemovsko Polje na taj sunset , kao i sve te igre koje će biti dostupne na festivalu u tom periodu. A i svi želimo da sve traje mnogo duže nego inače, ovaj festival je prilika da to i ostvarimo.

Vidimo se na aerodromu 11 i 12 avgusta da svi zakedno kreiramo jedan festival sačinjen od ljubavi i mnogo dobre zabave.

Bonus video: