Kiki Lesendrić ostvario saradnju sa Bočelijem

U međuvremenu, Kiki radi na novom albumu
125 pregleda 0 komentar(a)
Kiki Lesendrić, Foto: Arhiva Vijesti
Kiki Lesendrić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 30.08.2017. 15:52h

Pjevač i frontmen sastava “Piloti”, Zoran Kiki Lesendrić ostvario je saradnju sa čuvenim italijanskim tenorom Andreom Bočelijem, što je potvrdio u razgovoru za srpske medije.

Prema njegovim riječima, on je napisao pjesmu koju je naknadno poslao Bočeliju, pa je italijanski muzičar odlučio da je otpjeva.

“U pitanju je veoma dobra produkcija i nešto što ja do sada nisam radio. Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspjeh budući da ne znam note, a pjesmu mi pjeva čovjek koji je megazvijezda”, ispričao je Lesendrić, koji će kako kaže uskoro otputovati za Italiju.

Kako je objasnio, do poznanstva i saradnje sa Bočelijem je došlo posredstvom italijanskih fudbalera.

“Upoznali smo se slučajno preko zajedničkih prijatelja fudbalera, Marka Delvekija i Frančeska Totija”, prisjeća se on.

“Poslao sam mu pjesmu, dopala mu se i uspostavili smo saradnju”, ukratko prepričava Kiki Lesendrić , koji priznaje da je to bio veoma čudan splet okolnosti s obzirom na to da mu fudbal nije omiljeni sport.

“U stvari, ja više volim tenis nego fudbal i pratim ga intenzivnije, mada za Crvenu zvezdu navijam od malih nogu i oduševljen sam engleskim fudbalom, stvarno ga igraju džentlmenski, šmekerski. Imam dosta prijatelja fudbalera, a ovaj put, da tako kažem, oni su bili spona saradnje sa Bočelijem”, kazao je za Blic Kiki Lesendrić .

U međuvremenu, srpski muzičar radi na novom albumu “Pilota”, a publika može očekivati njegovo objavljivanje naredne godine.

“Ne predajemo se. Nastavljamo da radimo punom parom. Biće vjerovatno i malih inovacija s obzirom na to da imamo odličnu saradnju sa italijanskim producentima”, pohvalio se Kiki Lesendrić .

Bonus video: