Hauser uoči nastupa u Baru: Mislim da će biti spektakl za pamćenje

"Velika je čast što počinjem svoju turneju u Baru. Jako se veselim. Atmosfera je sjajna i u vazduhu se osjeća neka posebna vibra"

5188 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Čelista Stjepan Hauser večeras u Baru očekuje "spektakl za pamćenje".

Čuveni svjetski muzičar nastupiće večeras na platou ispred sportske dvorane "Topolica" u 21 sat. Publika u Baru imaće priliku da uživa i u hitovima crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića.

Hauser je izrazio zadovoljstvo zbog svog prvog samostalnog nastupa u Crnoj Gori.

"Velika je čast što počinjem svoju turneju u Baru. Jako se veselim. Atmosfera je sjajna i u vazduhu se osjeća neka posebna vibra. Mislim da će to biti spektakl za pamćenje. Crna Gora je oduvijek prepoznata kao sjajna destinacija", kazao je Hauser.

Zadovoljstvo zbog nastupa u Baru izrazio je i Ćetković.

"Večeras ću biti dobar domaćin dragom Stjepanu na njegovom prvom koncertu u okviru solističke turneje. Daćemo sve od sebe da večeras barskoj publici ponudimo najbolje sa našeg repertoara", poručio je Ćetković.

Hausera i Ćetkovića je u posjetu primio predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević. Prijemu je prisustvovao i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, predstavnici Turističke organizacije Bar, kao i predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić.

Raičević je iskazao zadovoljstvo zbog činjenice da Hauser koncertom u Baru započinje prvu samostalnu turneju što je, kako je naveo, potvrda da u gradu pod Rumijom postoje ozbiljni potencijali za organizaciju svjetskih koncerta.

"Do sada smo se pokazali kao dobri domaćini regionalnim zvijezdama, a večeras ćemo po prvi put ugostiti svjetsku mega zvijezdu u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i turizma i Turističkom organizacijom Bar. Pored svjetski poznatog muzičara, nastupiće i naša crnogorska zvijezda Sergej Ćetković i time dati jednu sjajnu uvertiru. U dijelu after partija nastupiće DJ MR Jools, čime ćemo još jednom potvrditi da ovakvi i slični događaji jesu prava vrijednost koju naš Bar može da ponudi kako svojim građanima, tako i turistima i svim posjetiocima", rekao je Raičević.

Brendiranje Crne Gore kao svjetske destinacije u fokusu je djelovanja Minstarstva ekonomskog razvoja i turizma, a prema riječima Đurovića ovakvi događaji su sjajna prilika da se predstave svi resursi koje Bar ima.

"Privilegija je ugostiti muzičara kakav je Hauser, a koji će nakon Bara nastupiti u brojnim evropskim metropolama. Stoga dugujemo posebnu zahvalnost na prihvatanju poziva", kazao je Đurović.

Bonus video: