Rolingstounsi neobičnom kampanjom najavljuju album

Rolingstounsi otkrili naslov novog projekta koji pripremaju

2636 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Čini se da su legendarni Rolingstounsi otkrili naslov svog novog albuma u oglasu za izmišljeni posao za popravku stakla u lokalnim novinama.

Oglas, koji se pojavio u novinama “Hacknei Gazette”, podsjetio je na nekoliko najpoznatijih pjesama benda.

“Naš prijateljski tim vam obećava zadovoljstvo. Kad kažeš daj mi sklonište, popravićemo ti razbijene prozore”, piše u oglasu.

Bend tek treba da potvrdi da je riječ o njihovom 31. studijskom albumu.

Ipak, oglas je sadržao nekoliko skrivenih naznaka: minijaturna verzija čuvenog logotipa sa usnama Stounsa pojavila se kao tačka iznad slova, a biznis za popravku stakla osnovan je 1962. godine, iste godine kada je bend formiran.

Veruje se da je naziv kompanije, Hacknei Diamonds, naziv njihovog novog albuma - i koristi isti font kao i album “Some Girls” iz 1978. godine.

Novinski oglas takođe sadrži broj telefona na koji kupci mogu da pozovu da dobiju ponudu.

Ako to urade, čuju snimljenu poruku koja kaže: “Dobro došli u Hacknei Diamonds, specijaliste za popravku stakla: Ne ljutite se, popravite to. Otvaranje početkom septembra, Ulica Mare, E8. Registrujte se za poziv na www.hackneidiamonds.com. Hajde”.

Veb lokacija nudi obožavaocima priliku da se pridruže mejling listi koju vodi izdavačka kuća Stonsa, Universal Music.

Novi album Stonsa bio bi njihov prvi album od “Blue and Lonesome” iz 2016, koji je bio kolekcija bluz obrada pjesama, i njihov prvi album originalnog materijala od “A Bigger Bang” iz 2005. godine, prenosi BBC.

Bonus video: