Film o Frediju Merkjuriju vjerna kopija karijere čuvenog frontmena

iako je prethodno planirano da ulogu pjevača preuzme Saša Baron Koen, on je odustao zbog neslaganja sa ostalim članovima sastava uključenim u proces stvaranja filma
107 pregleda 0 komentar(a)
Fredi Merkjuri, Foto: Shutterstock
Fredi Merkjuri, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.08.2017. 16:07h

U ekranizovanoj biografiji Fredija Merkjurija pojaviće se i ostali članovi legendarne grupe Queen koji će se pridružiti Ramiju Maleku, poznatom po ulozi u seriji “Mr. Robot”, koji je dobio glavnu ulogu, piše NME magazin. Film koji će nositi naziv “Bohemian Rhapsody” režiraće Brajan Singer.

Ben Hardi tumačiće lik bubnjara Rodžera Tejlora, Gvilim Li Brajana Meja, dok će Džo Mazelo preuzeti lik basiste Džona Dikona, a ove informacije potvrđene su i na oficijelnom sajtu Queena.

Prije mjesec dana objavljene su prve informacije prema kojima je režiserska stolica predata Singeru, koji je obećao da će napraviti “vjernu kopiju” kultnih momenata među kojima je i nastup grupe Queen na Live Aidu.

U međuvremenu, potvrđeno je i da će Rami Malek tumačiti lik Merkjurija, iako je prethodno planirano da tu ulogu preuzme Saša Baron Koen. On je ipak odustao zbog neslaganja sa ostalim članovima sastava koji su uključeni u proces stvaranja filma, Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom.

“Rami je savršen sa svojom pojavom i veoma je posvećen projektu. On je u potpunosti oživio Fredija, što je predivno”, napisali su muzičari na stranici.

Bonus video: