Tejlor Svift objavila novi singl

Numera se završava pjevačicinom audio porukom: "Žao mi je, ali stara Tejlor ne može sada da se javi na telefon. Zašto? A, zato što je mrtva"
0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.08.2017. 10:34h

Američka pjevačica Tejlor Svift objavila je novi singl "Look What You Made Me do" na striming platformama i iTunes-u.

Numera ima elemente popa, densa i hausa. Numera se završava pjevačicinom audio porukom: "Žao mi je, ali stara Tejlor ne može sada da se javi na telefon. Zašto? A, zato što je mrtva".

Nova pjesma je prvi singl sa njenog šestog albuma Reputation koji će izaći 10. novembra, kako je pjevačica najavila ranije ove nedjelje. Klip iz videa za tu numeru danas će biti premijerno prikazan na tv emisiji "Dobro jutro, Ameriko" (Good Morning America).

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica prošle nedjelje sve je izbrisala sa stranica svojih društvenih medija i izazvala ogromno interesovanje svojih obožavalaca kada je poslije toga objavljivala kratke video odlomke sa djelovima zmije. Ona je konačno u srijedu objavila da će nova pjesma izaći ove nedjelje, a album tri mjeseca kasnije.

Album "Reputation" je nastavak njenog prvog zvaničnog pop albuma "1989" iz 2014. godine, poslije više godina dominacije u kantri muzici. Taj album je osvojio tri Gremi nagrade, uključujući i za album godine.

U novoj numeri "Look What You Made Me Do" ubacuje se melodija iz pjesme "I'm Too Sexy', hita koji su komponovali Ričard Ferbras, Fred Ferbras i Rob Manzoli.