Poslušajte novi singl benda NeoneoN

"Dok ne udahnem te” je singl kojim promovišu nesvakidašnji rebrending

2606 pregleda 177 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Podgorički bend Neon objavio je novi singl "Dok ne udahnem te" na svom Youtube kanalu.

Neon temeljno i strpljivo krči svoj put stvarajući muziku koja ne robuje trendovima, dok istovremeno akcenat stavlja na ozbiljnu produkciju slike i zvuka. Osim nove pjesme i najave intenzivnijeg stvaralačkog perioda, bend je odlučio da svoj dosadašnji naziv Neon proširi u NeonoeN.

"Dok ne udahnem te” - singl koji promoviše ovaj nesvakidašnji rebrending, atmosferična je rok balada, dubokog, punog i pomalo psihodeličnog zvuka. Sve to upotpunjuju stihovi kojima se šalju moćne ljubavne poruke.

Muziku i stihove potpisuju Marko Vukčević (pjevač) i Ilija Pejović (gitarista), a za aranžmansko oblikovanje zaslužna je sinergija sva četiri člana benda. Uz već pomenute, bend čine basista Filip Vulanović i bubnjar Milan Vujović.

NeoneoN
foto: Printscreen YouTube

Pjesma je snimana u nikšićkom studiju Disorder, dok je miks i mastering radio Goran Antović. Prateći video spot kreacija je produkcije SVL Films u režiji Balše Krkeljića.

Spot je realizovan uz pomoć starih prijatelja, firme G3spirits Montenegro, a bend kao i uvijek ističe dobru saradnju i zahvalnost za podršku Organizaciji za zaštitu prava autora - PAM CG, kao i Sekretarijatu za kulturu i sport Glavnog grada, Podgorice.

Bonus video: