Majli Sajrus odala počast pjevaču Elvisu Prisliju

Osim što novim pjesmama sebe predstavlja u rok stilu, Sajrus je odlučila da u pomenutom spotu oda počast i američkom kralju rokenrola Elvisu Prisliju, od čije je smrti prošlo tačno 40 godina
86 pregleda 0 komentar(a)
Majli Sajrus, Foto: Beta/AP
Majli Sajrus, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.08.2017. 17:30h

Nakon što je objavila singlove “Malibu” i “Inspired”, pjevačica Majli Sajrus fanove je počastila i spotom za “Younger Now”, kojim najavljuje i istoimeni album.

Osim što novim pjesmama sebe predstavlja u rok stilu, Sajrus je odlučila da u pomenutom spotu oda počast i američkom kralju rokenrola Elvisu Prisliju, od čije je smrti prošlo tačno 40 godina.

Tako je problematična pjevačica u spotu obukla odjeću koja je karakteristična za Prislija, ali i njegove imitatore širom svijeta, a isti stajling iskoristila je i za omot albuma, na kojem još uvijek radi.

U međuvremenu, 24-godišnja pjevačica kupila je imanje i kuću u rodnom Frenkliju, za šta je izdvojila 5,8 miliona dolara. Kuća sagrađena 2014. godine ima pet spavaćih soba, četiri kupatila i garažu i bazen. Sajrus je prošle godine kupila ranč u Južnoj Karolini vrijedan 2,5 miliona dolara i iskoristila ga je za snimanje spota “Malibu”, a trenutno na toj lokaciji živi sa vjerenikom Liamom Hemsvortom.

Bonus video: