ToMa objavio debitantski album

Hrvatski muzičar zaokružio priču te publici prezentovao projekat “Prevari me osjećaj”

3333 pregleda 0 komentar(a)
ToMa: Naslovnica albuma, Foto: Promo
ToMa: Naslovnica albuma, Foto: Promo

Hrvatski muzičar ToMa nakon što je svojim hitovima među kojima su “Ocean of love”, sa kojim je učestvovao na Dori 2021. godine, te “Zaboravljeni”, “Prevari me osjećaj” i posljednjim “193” osvojio publiku širom regiona, napokon je publici prezentovao album prvijenac. Dugoočekivani debitantski album jednog od najperspektivnijih mladih muzičara Hrvatske nazvan je “Prevari me osjećaj”.

U tri godine nastanka ovog albuma ToMa se ostvario i sazrio, ne samo kao pjevač nego i kao autor.

Pjesme na albumu hronološki su poređane, dajući tako priliku svakom slušaocu da lično doživi ToMino muzičko putovanje.

“Čekao sam ovaj dan, dugo… I nisam srećan samo jer konačno imam svoj CD u ruci. Srećan sam jer slušajući ovaj album ponovno proživljavam neke od najposebnijih trenutaka svog života, prisjećam se fenomenalnih saradnika, koautora, producenata… Velik broj umjetnika je radio na ovome i svima sam zahvalan. Ali, ponajviše hvala publici, kako onima koji su uz mene od početka tako i onima koji su nedavno uskočili na ovaj voz”, rekao je ToMa.

Ova je godina definitivno u znaku ToMa s obzirom na to da je pjesma “193” jedna je od radijski najuspješnijih ove godine i da je preko 30 sedmica držala svoju poziciju na HR TOP40. Njezin uspjeh jednako prati i aktuelni singl “Prevari me osjećaj” po kojem je kompletan album dobio ime. Uz spomenute pjesme, na prvijencu ToMa donosi i tri noviteta, te podsjetnik na pet ranije objavljenih singlova.

Pažnju publike ToMa je dobio zbog nastupa na Dori 2021. godine pjesmom “Ocean of love”, a njegova pripadnost vrhu mladih muzičara potvrđuje i nagrada za Najboljeg debitanta Splitskog festivala 2021. godine za pjesmu “Zaboravljeni”.

M.V.

Bonus video: