Nikšićko Rocks Live najavljuje „vatreno“ veče u Hacienda la paz!

Regionalno popularan bend Vatra nastupa 1. decembra u Podgorici, ulaz besplatan

18586 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nikšićko Rocks Live
Foto: Nikšićko Rocks Live

Nikšićko Rocks Live platforma ponosno najavljuje spektakularan koncert jednog od omiljenih bendova u regionu - Vatra! Ovaj muzički doživljaj će se odigrati u podgoričkom lokalu Hacienda la paz, 1. decembra s početkom u 21h, a ulaz je besplatan!

Jedinstvenim spojem energičnog rocka i emotivnih stihova, Vatra je osvojila srca obožavalaca širom regiona, a sada, zahvaljujuči Nikšićko Rocks Live platformi svoj prepoznatljiv zvuk donosi podgoričkoj publici.

"Bend je nastao nakon raspada bivše države. Nakon vremena koje je bilo potrebno da naša muzika dopre do ljudi željnih zvuka kakvog mi proizvodimo, internet je izbrisao sve granice i omogućio nam da dopremo do velikog auditorijuma. Presrećni smo zbog ovog poziva i radujemo se svakom dolasku u predivnu Crnu Goru," kazao je frontmen benda Vatra, Ivan Dečak.

On se osvrnuo i na vrstu nastupa koji će pružiti podgoričkoj publici. "U Hrvatskoj su se klubovi okrenuli drugačijem tipu zabave. Na prste jedne ruke mogu se nabrojati ozbiljni klubovi koji još uvijek njeguju i propagiraju urbanu muziku. U 90 odsto slučajeva naši su nastupi na trgovima, rukometnim igralištima ili, u slučaju Zagreba, na stadionu Šalata, tako da nas ovakav tip nastupa u klubu izuzetno veseli, jer je lijepo nekada se vratiti na mjesta na kojima je zapravo sve i počelo, a to su u vrijeme naših početaka bili bezbrojni klubovi".

Crnogorska publika je posebna za Vatru. "Volimo nastupati u Crnoj Gori jer je publika iskrena i neobuzdana. Energiju koju odašiljemo sa pozornice vraćaju nam istovremeno i jednakom snagom, a to je ono što koncert čini posebnim. Ništa manje ne očekujemo niti ovoga puta!", naglasio je Dečak.

Projekat Nikšičko Rocks Live bend opisuje kao izuzetan. "Sve pohvale ekipi iz Nikšičkog! Pravo pivo za prave projekte! Vidimo se na Vatrenom ukazanju, ulaz je slobodan, dođite da se podružimo sa svima vama koje znamo, ali i da upoznamo nove, divne ljude!", poručuje Dečak.

Ne propustite priliku da budete dio ovog nezaboravnog muzičkog događaja! Dođite u Hacienda La Paz i 1. decembra doživite Vatru uživo, uz besplatan ulaz i vrhunsku atmosferu koju obećava Nikšićko Rocks Live!

Nikšićko Rocks Live je platforma koja organizuje koncerte najpopularnijih domaćih i regionalnih bendova i pruža svojim potrošačima provod za pamćenje u najboljim crnogorskim klubovima.