Poslušajte kako zvuči pjesma "Vatra u mraku" Marka Louisa i Marčela

"Želimo da budemo primjer za svakog oko nas, a pogotovo za djecu. Naše odluke nas grade i čine onakvi kakvi smo", poručio je Marko Louis

2567 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Muzičar Marko Louis i reper Marčelo udružili su snage i snimili zajednički singl- "Vatra u mraku".

"Imao sam veliku želju da snimim nešto sa Marčelom i vjerujte, ova pjesma je nastala u jednom dahu. Jedan dan u studiju sjeo sam za klavir, i melodija koju sam osmislio mi je odmah nagovještavala da refren moraju djeca da pjevaju. Poslije toga su se sklapale same kockice i odluka da pozovem Marčela je bila toliko logična. Mare i ja se pratimo i poštujemo veoma dugo, ali se nikada nije desio susret u studiju. Kada sam ga pozvao da dođe u studio muzika je bila gotova, tako da je on vrlo brzo napisao tekst. I poslije dva inspirativna susreta u studiju pjesma je bila gotova. Znao sam da je ova lijepa melodija prava baklja u mraku koja je spojila Marčela i mene. Želimo da budemo primjer za svakog oko nas, a pogotovo za djecu. Naše odluke nas grade i čine onakvi kakvi smo", poručio je Marko Louis.

Marčelo je istakao da su on i Marko Louis pokušali da sroče kako se osjećaju na kraju ove užasne godine i svega što se desilo u njoj.

"Ali ta vatra u mraku ima ime: zove se saosjećanje. Čini mi se da se polako ali sigurno vraća u ljude osjećaj zajedništva, svijest da niko nije i ne smije biti sam, te da svi zajedno imamo mnogo posla ako želimo da nas se djeca jednog dana ne stide. Krajnje je vrijeme da se uspravimo, ispravimo i vratimo sebi ljudski lik", ističe Marčelo.

Bonus video: