Novi singl Rotka Stujarta

Crnogorski virtuelni umjetnik danas na svom kanalu objavio petu numeru, a spot će snimiti kad uspije da obezbijedi sredstva

1995 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

U susret novogodišnjim praznicima, podgorički autor sakrivenog identiteta Rotko Stjuart svojoj publici poklanja novu pjesmu.

“U svojoj petoj po redu objavljenoj numeri pod nazivom “Ja više ne znam ko si”, Rotko Stjuart pjeva o svojoj velikoj ljubavi za koju je mislio da je vječna, ali avaj, sudbina se opet sa njim poigrava i on više svoju ljubav ne prepoznaje. Iako se u pjesmi prisjeća vremena kada je sa svojom dragom šetao go, zaljubljen i bos i želio da sa njom ima bebe, Rotka rijeka ljubavi izbacuje na krševitu obalu i on nema snage tamo da se vraća. Zašto Rotko više ne prepoznaje svoju najveću ljubav i ne želi da joj pripada i ko je za to kriv, saznajte tako što ćete preslušati njegovu novu pjesmu”, poručuje ovaj virtuelni umjetnik.

Ističe da one koje ne zanima pozadina, priča i poruka pjesme jednako mogu uživati u ritmu za koji tvrdi da “nosi” i vrhunskoj produkciji koju je Rotko uradio zajedno sa poznatim crnogorskim muzičarem i producentom Draganom Ivanovićem.

Dok Rotko traži sponzore za komercijalni spot za ovu muzičku numeru, “Ja više ne znam ko si” možete poslušati na njegovom Youtube kanalu uz lyrics video, ili je možete čuti na raznim audio streaming platformama poput Spotify, Deezer, Apple Music itd. zajedno sa ostala četiri do sada objavljena singla ovog umjetnika koji polako osvaja region. To potvrđuje i ovogodišnja nominacija za nagradu Muzzik Video Awords i to u konkurenciji Elektro dance music sa pjesmom “On daje ti nešto”. Prošle godine sa svojim videom za numeru “Igram sad” osvojio je nagradu za najboljeg mladog izvođača na istoimenoj dodjeli.

Bonus video: