Brendon Flauers: Trudim se da stvaram "iskrenu" muziku

Pjevač je istakao da se prilikom stvaranja albuma “Wonderful Wonderful” nije vodio onim “što se sluša na radiju”, već da je pokušao da bude u skladu sa svojim godinama
55 pregleda 0 komentar(a)
Brendon Flauers, The Killers, Foto: Shutterstock
Brendon Flauers, The Killers, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.08.2017. 17:56h

Brendon Flauers, frontmen sastava “The Killers” koji će album “Wonderful Wonderful” objaviti 22. septembra, kazao je da se trudi da stvara “iskrenu” muziku, kako bi njegova djeca bila ponosna.

On i bubnjar grupe Roni Vanući Džunior pričali su za Rolling Stone o svojoj muzici.

Vanući je naveo da je nedavno odslušao “gomilu različitih izvođača” od kojih su neki bili “veoma iskreni”, dok su ostali “bili prilagođeni potrošačima određenih demografskih karakteristika”.

“Bilo je potpuno predvidivo i neubjedljivo to što su snimili ljudi koji se približavaju pedesetoj. Ništa nije zvučalo istinito”, kazao je on i dodao da Kilersi ostaju iskreni jer imaju “integritet”:

“Trudimo se da muziku slušamo na isti način kao kada smo imali između 15 i 20 godina i da prepoznamo iskrenost kod drugih izvođača”.

Flauers je objasnio da u tome istrajava zbog svoje djece.

“Oni će slušati moje pjesme i želim da budu ponosni. Želim takođe da budem u mogućnosti da među ljudima hodam ne spuštajući glavu”, izjavio je on.

Pjevač je istakao da se prilikom stvaranja albuma “Wonderful Wonderful” nije vodio onim “što se sluša na radiju”, već da je pokušao da bude u skladu sa svojim godinama.

“Pričao sam sa producentom (Džeknajf Li) o želji da napravimo zreliju ploču. Odrala je strašna riječ, zato mi kažemo 'zrelija'”, ispričao je Flauers.

On je otkrio i da je jedna od pjesama na novom izdanju toliko emotivna da je rasplakala njegovu suprugu.

“Some Kind Of Love” je i napisana za njegovu partnerku koja pati od post-traumatskog stres sindroma, zbog nesrećnih događaja iz djetinjstva.

“Pustio sam joj pjesmu i ona je samo jecala”, rekao je on.

“Wonderful Wonderful” je prvi album Kilersa nakon pet godina starog izdanja “Battle Born”.

Bonus video: