Raičević: O nastupu Lepe Brene pregovaramo više od godinu, očigledno joj je Bar bio suđen

Lepa Brena je kazala da su srećni što su se dogovorili da Novu godinu provedu baš u Baru te da su ona i njen tim pripremili poseban i specijalan program

7379 pregleda 11 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Marija Pešić
Sa sastanka, Foto: Marija Pešić

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, ugostio je u prostorijama lokalne uprave Lepu Brenu, čiji je koncert planiran za sjutra ispred sportske dvorane "Topolica".

On je Breni poželio dobrodošlicu u Bar i kazao da je siguran da će njen koncert biti spektakularan i da će na pravi način ozvaničiti ulazak u 2024. godinu.

"Mi o ovom nastupu pregovaramo više od godinu dana, očigledno je da joj je Bar bio suđen", poručio je Raičević.

Dušan Raičević, Lepa Brena
foto: Marija Pešić

Dodao je da je počastvovan što će Lepa Brena biti sa njima i danas i sjutra i uveseliti Barane i sve goste koji će doći.

Potvrdiće, smatra on, da je Bar prepoznat kao destinacija za organizaciju ovakvih i sličnih manifestacija.

"To nije bilo lako postići zbog konkurencije u našem komšiluku, mislim na opštinu Budva koja je prepoznata kao destinacija za doček Nove godine ali i Bar pronalazi svoje mjesto i nadam se da ćemo pokazati da možemo, prije svega zbog infrastrukturnih kapaciteta sa kojima raspolažemo, ali i zbog jakog velikog broja gostiju koji će i sjutra veče biti sa nama", poručio je Raičević.

Lepa Brena je kazala da su srećni što su se dogovorili da Novu godinu provedu baš u Baru te da su ona i njen tim pripremili poseban i specijalan program.

"Pokazali ste se kao divni domaćini i ja se nadam da će od sada Bar biti zaista jedna, ne samo zimska destinacija za sve one koji budu željeli da gledaju svoje omiljene pevače za Novu godinu, već da ste vi, pre svega, jedna letnja destinacija gde ljudi vole da dođu i uživaju", saopštila je Lepa Brena.

Prijemu je prisustvovao i predsjednik Skupštine Opštine Bar, Branislav Nenezić, i predstavnici lokalne turističke organizacije.

Juče Bekvalac, danas Lexington

U sklopu "Novodišnjeg hepeninga" u organizaciji Turističke organizacije Bar i Opštine Bar sinoć je nastupila Nataša Bekvalac a vačeras nastupa bend Lexington.

Preko dana organizovan je dječiji program u vidu muzike, predstava, radionica i druženja sa Deda Mrazom.

Prvog januara Barane će zabavljati Lapsus bend a drugog januara slušaće Angelinu. Nakon svakog izvođača, zava se nastavlja uz DJ-a.

Bonus video: