Joksimović u Baru priredio noć za pamćenje

prema ocjenama Joksimović je oborio dosadašnji rekord u posjećenosti koncerata na otvorenom u Baru, koji je i sam postavio nastupom na istom mjestu 2007. godine
70 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2017. 09:36h

Koncert pjevača Željka Joksimovića u Baru izazvao je zakrčenje šetališta i sporednih ulica pored marine, ali i svih susjednih parkinga na Topolici.

Prema ocjenama oborio je dosadašnji rekord u posjećenosti koncerata na otvorenom u Baru, koji je i sam postavio nastupom na istom mjestu 2007. godine.

Vidno zadovoljan reakcijama i prijemom publike, koja mu je bila hor u apsolutno svakom refrenu, Joksimović je puna dva sata demonstrirao svoje kompozitorsko umijeće presjekom hitova od početka karijere, do aktuelnog "Milimetra" koji je takođe izazvao povike oduševljenja gledalaca svih generacija.

Dinamiku koncerta podizali su lagano ali sigurno stari hitovi "Supermen", "Libero", "Ranjena zver", "Lud i ponosan", a poštovanje velikanima YU roka Joksimović je odao izvođenjem "A i ti me iznevjeri" klasika "Bijelog dugmeta", tokom kojeg je, kao uostalom i više puta tokom noći, bio za klavijaturama.

Kulminaciju u finišu su izazvale zaredom evrovizijske "Nije ljubav stvar" i "Lane moje", te finalna "Nerado", nakon koje, iako su fanovi isčekivali "Miljacku", ipak nije bilo bisa, ali to nimalo nije umanjilo doživljaj istinske ljetnje žurke na barskoj marini koja dugo neče biti zaboravljena.

Koncert je održan u sklopu XI "Ljeta sa zvijezdama" koje organuje Turistička organizacija Bar.

Galerija

Bonus video: