POSLUŠAJTE novi singl Suzane Tot

Kao što kaže u pjesmi “I ne dodiruj me crni đavole, znam ja dobro tvoje dlanove”, ona ističe da je kroz godine naučila da razlikuje dobro od lošeg i ne želi više da prihvata ništa ružno u svom životu

2937 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Aleksandar Vlahović
Foto: Aleksandar Vlahović

Crnogorska pjevačica Suzana Tot izbacila je novu numeru pod nazivom “Crni đavole”.

Kao što kaže u pjesmi “I ne dodiruj me crni đavole, znam ja dobro tvoje dlanove”, ona ističe da je kroz godine naučila da razlikuje dobro od lošeg i ne želi više da prihvata ništa ružno u svom životu.

Odlučila je da zagrli novi muzički pravac i nastavi saradnju sa mladim snagama Albinom i Ajzijem, a da je spot drugačiji od svega što je radila do sad.

“Teško je raditi spotove u današnje vrijeme, jer to iziskuje mnogo novca, a pritom nemate sponzore, kao što ih, nažalost, nisam imala ni ovog puta. Jednostavno ne nailazim na razumijevanje ljudi u našem okruženju što se tiče sponzorstva i podrške u tom dijelu. Opet sa druge strane, bez obzira na sve to, nastaviću i dalje da ulažem u svoju karijeru, radim kvalitetne spotove i snimam dobre pjesme, jer to daje pečat mojoj ličnosti i ostavlja vječiti trag”, kazala je ona.

Ne krije da se u ovu pjesmu zaljubila na prvo slušanje.

“U svakoj pjesmi ima autobiografskog, mislim da se svako od nas veže za neki stih pa tako i ja. S obzirom na to da se zovem Suzana, meni kad se spomenu suze u tekstu ja odmah reagujem. Nije ni čudo što mi je to ime dato”, ističe Tot kroz smijeh.

Ideja spota je bila upravo njena, iako je rediteljsku palicu prepustila Miodragu Markoviću.

Bonus video: