Who See pjeva soundtrack za film „Živi i zdravi” Ivana Marinovića

Poznati crnogorski duo snimio naslovnu numeru za film komediju snimanu na crnogorskom primorju

6656 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Crnogorski hip-hop dvojac Who See, koji čine Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh, objavili su novi singl pod nazivom “Živi i zdravi”. Upravo ova numera najava je istoimenog filma crnogorskog reditelja Ivana Marinovića.

“Veoma nam je drago da smo ostvarili ovu saradnju i da na ovaj način, kako najbolje znamo, podržavamo domaću kinematografiju. Kreativci imaju potrebu da se umrežavaju i nadam se da je ovo prvi rezultat dugoročnije saradnje između Ivana Marinovića i nas. Ovo je veoma zabavno iskustvo, mislim da smo dio te energije prenijeli na slušaoce, tako da smo ispunili ‘zadatak’ i ostaje nam samo da se gledamo u bioskopu”, poručio je povodom novog singla Dedduh.

Beet za ovu numeru potpisuje Django HI FI, dok su tekst napisali Noyz i Deduhh. Zajedničkim snagama su odradili aranžman. Singl je objavljen pod etiketom izdavačke kuće “Klapa Muzik”.

Drugi film Ivana Marinovića “Živi i zdravi” premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Talinu 2023. godine. Večeras će imati priliku da ga ljubitelji komedije pogledaju u Herceg Novom, a već sjutra je zakazana premijera u Podgorici. Ostvarenje “Živi i zdravi” bioskopski život započinje od 1. februara.

Ova živopisna mediteranska komedija počinje kada Dragana, buntovna mlada, samo dva dana pred vjenčanje odluči da ipak ne želi da se uda. A sve je spremno: rodbina pozvana, pokloni kupljeni. Za oca mladoženje, nema govora o otkazivanju. Njegova surova priroda će natjerati mladence da se svadba ipak desi, a sjutradan neka se razilaze ako treba. Mladoženja Momo se ne predaje i boriće se do kraja da mlada ne ode, te tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom naoružanja i dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

Bonus video: