Pjesma o raskidu s dozom optimizma

Dvojac Stefan Nemanja promovisao još jednu numeru sa aktuelnog albuma

2630 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Nemanja, Foto: Printscreen
Stefan Nemanja, Foto: Printscreen

Autorski dvojac Stefan Nemanja koji čine Stefan Kovačević i Nemanja Savić objavio je spot za još jednu pjesmu sa aktuelnog debi albuma “Rođen sa slomljenim srcem” koji je objavljen pod etiketom izdavačke kuće PGP RTS.

“Reakcije na ovu numeru su fantastične. To je posljednja pjesma na albumu, zato se tako nekako simbolično i zove ‘Pesma za kraj’. Naravno, govori o raskidu, prekidu ljubavne veze…Ljudi su baš “zagrizli”, dopada im se i baš nas to raduje. Spot smo snimali na divnoj lokaciji- u pitanju etno selo “Sunčana reka”, na Drini. Ta rijeka je inače čarobna, a kroz nekoliko kadrova u ovom spotu i mi smo ovjekovječili tu njenu veličanstvenost. Istovremeno- ti snimci prirode odslikavaju, dočaravaju i atmosferu ove balade, emotivno stanje o kome je riječ u pjesmi”, objasnio je Nemanja Savić.

Protagonisti u spotu su mladi glumci Stefan Komatina i Kaja Baničević kojoj je ovo druga saradnja sa bendom nakon angažovanja u spotu za singl “Ko sam ja”:

Uprkos nazivu pjesme, Stefan i Nemanja kažu da ona ipak nosi i neku dozu optimizma. A ako ga ipak ne prepoznate, Nemanja Savić se našalio i ponudio moguće “rješenje”:

“Evo s obzirom da je tek početak februara, protagonisti u našem spotu ili možda neki drugi parovi - imaju vremena do 14. februara, do Dana zaljubljenih- da se pomire. Šalim se, naravno. Doza optimizma je prisutna uvijek, naravno… A mi ćemo, ohrabreni i motivisani odličnim prijemom našeg prvog albuma, sada da se posvetimo stvaranju i finalizaciji novih kompozicija, za drugi studijski album. Već imamo neke ideje i samo je pitanje vremena kad ćemo ponovo ući u studio, da nastavimo taj naš rad”, napominje Savić.

Bonus video: