OK Fest objavio prva imena

Na Tjentište stižu hievery Corporation, The Toy Dolls, Ritam Nereda, Zoster, Vojko V, Grše, Mortal Kombat

2531 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Srđan Sipka
Foto: Srđan Sipka

Američki bend Thievery Corporation, ali i doma’i sastavi The Toy Dolls, Ritam Nereda, Zoster, Mortal Kombat, kao i hip-hoperi Vojko V i Grše, prva su imena desetog OK Fesa koji će se održati od 19. do 21. jula na Tjentištu.

Upravo oni, uz još mnoge izvođače biće zaduženi za odličnu atmosferu ovoga ljeta na jednoj od najljepših festivalskih lokacija u Nacionalnom parku Sutjeska, a organizatori nijesu saopštili da li je za njih namijenjena velika bina, ili će neki od njih ipak nastupiti na onoj preko dana u kampu.

Bend koji je u posljednjih nekoliko godina postao omiljeni regionalni bend - Zoster stvorio je veliku bazu fanova širom regije, a Tjentište će posjetiti u sklopu promotivne turneje albuma “Najgori” koji je objavljen krajem prošle godine.

The Toy Dolls je legendarni punk bend koji postoji na sceni je još od davne 1979. godine, a ovo će im biti prvi nastup na ovom festivalu. Sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom svakako je Ritam Nereda, a popularni splitski reper, tekstopisac i producent Vojko V sa svojim mlađim kolegom Gršeom obećavaju lud i nezaboravan provod. Tvrd zvuk i provokativne tekstove na Tjentište donosi metal/pank bend Mortal Kombat koji će ujedno promovisati aktuelni album “Bludni sin”.

Jedan od najpopularnijih američkih bendova Thievery Corporation donijeće raznolikost žanrova, ali i pjevati na engleskom, francuskom, španskom, persijskom i drugim jezicima.

Ulaznice za festival su u prodaji i trenutno se mogu kupiti za 60 KM (30 Eura). Prodaja se vrši u cijeloj regiji putem prodajnih servisa gigstix.ba/gigstix.com/gigstix.me/entrio.hr/entrio.si.

Bonus video: