Sve spremno za trodnevnu žurku: Počinje jubilarni Refresh

Predvodnik moderne evolucije dance kulture i osnivač prestižne diskografske kuće Toolroom Record Mark Knight nastupiće na otvaranju festivala
0 komentar(a)
Fernando Lagreca
Fernando Lagreca
Ažurirano: 09.08.2017. 10:37h

Jubilarni deseti Refresh festival počeće u četvrtak u kotorskoj diskoteci Maximus. Na dvije odvojene bine naredna tri dana nastupiće preko 50 izvođača, a program glavne bine, predvode svjetske DJ zvijezde Mark Knight, Fernando Lagreca, Uner, Affkt, Agents of time, Marc Romboy!

Predvodnik moderne evolucije dance kulture i osnivač prestižne diskografske kuće Toolroom Record Mark Knight nastupiće na otvaranju festivala i u svom set zavrtjeti neke od planetarno popularnih numera kao što su “Downpipe“, “Good Times“ i “Devil Walking“. Sjutra će se za miks-pultom u Maximusu naći i Urugvajac Fernando Lagreca.

Druga festivalska noć rezervisana je za neka od najbitnijih muzičkih imena iz nove generacije španske elektronske muzike. UNER će u petak 11. avgusta publiku Refresh festivala razgaliti setom koji obiluje trakama poput "Raw Sweat" i "Bassboot", nastalim pod etiketom poznate izdavačke kuće Diynamic. Iste večeri na glavnu binu će se popeti Marc Martinez Nadal, poznatiji kao AFFKT.

Završnicu Refresha u subotu 12. avgusta obilježiće čuveni italijanski trio Agents Of Time i njemačka DJ zvijezda Marc Romboy.

Više nego zanimljivo biće i na Trance bini, gdje je za dobar provod prve večeri zaduženi tvorac nevjerovatnih melodija DJ Indie. Druge večeri očekuje nas nastup pionira psihodeličnog trensa izmiksovanog sa snagom progresivne muzike Vertical mode, dok će tvorci vanvremenskih albuma “One love” i “Cosmic experience” Electric Universe nastupiti u samoj završnici festivala u subotu 12. avgusta.

Finalna cijena ulaznica za sva tri dana festivala 24 eura

Aktuelne cijene ulaznica po promotivnoj cijeni od 19 eura za sva tri festivalska dana i 9 eura za jedno veče mogu se naći u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori posredstvom prodajne mreže "Gigstix" do četvrtka u podne.

Finalne cijene iznosiće 24 eura za sve dane festivala i 12 eura za jedno veče. Spisak prodajnih mjesta se može pronaći na sajtu festivala

Bonus video: