Highway ima novi singl: Idemo do vrha Domaćice

"Super je što nas je više, ranije je bio samo po jedan izvođač”
0 komentar(a)
Highway, Foto: Facebook/Highway
Highway, Foto: Facebook/Highway
Ažurirano: 08.08.2017. 06:47h

Podgorički trio Highway sa novim singlom “Što dalje” ušao je ove nedjelje na regionalnu MTV top listu Domaćica i trenutno je na 19. mjestu.

“Uvijek smo zadovoljni kad se nađemo na Domaćici, a tek od naredne nedjelje znaćemo kako se zaista ova pjesma svidjela publici u regionu. Naravno, kao i do sada, pozvaćemo ljude da glasaju za nas, pa se nadamo, da ćemo i sa ovom numerom, kao i sa prethodnim, stići do samog vrha”, ne krije svoja očekivanja frontmen benda Highway Marko Pešić.

Kako kaže, zadovoljni su kako je publika prihvatila njihov novi singl, a siguran je da će ga zahvaljujući Domaćici čuti još više ljudi.

“Komentari su super, posebno se ljudima svidio spot, što nam je drago jer smo ga dugo najavljivali. Očigledno da kad se radi sporo i temeljno, rezultati moraju biti dobri”, priča Pešić.

Do sada, kako kaže, to što su sa svakim singlom bili na regionalnoj top listi Domaćica mnogo im je značilo za ugled benda.

Pored njih na regionalnoj listi je i dalje crnogorska pjevačica Andrea Demirović sa singlom “Pamti”, međutim sa prošlonedjeljnog 13. ove nedjelje je pala na 18. poziciju, dok duo Who See treću nedjelju zaredom na Domaćici ima dvije pjesme. Sa numerom “Nemoj da me trezniš” koju su nedavno objavili sa Banetom Lalićem iz MVP-a kotorski reperi bilježe pad sa četvrtog na šesto mjesto, a sa najavnim singlom novog albuma “Pomidore”, pjesmom “Naselje” su na 12. mjestu.

No, to što ovoga puta imaju žestoku konkurenciju i iz Crne Gore, članovima benda Highway ne smeta.

“Super je što nas je više, jer uvijek je samo po jedan izvođač iz Crne Gore na listi. Ranije je moglo da se glasa za tri pjesme, pa se glasovi ne bi puno rasuli, ali s obzirom na to da MTV više nema sajt, već se glasa putem Facebooka, a pravila mi nijesu najpoznatija, ali se nadam da to neće dovesti do situacije da bilo ko od nas ispadne. Što se tiče naše pjesme, mislim da smo u prednosti, jer je novija, a i tek smo ušli na listu”, zaključuje Pešić.

Bonus video: