Sastav Mazzom u fugazzu ekranizovao pjesmu Ka' da te niko ne gleda"

Spot za pjesmu radila je podgorička ekipa MediaTag
0 komentar(a)
Mazzom u fugazzu, Foto: Printscreen (YouTube)
Mazzom u fugazzu, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 07.08.2017. 16:14h

Budvanski sastav Mazzom u fugazzu ekranizovao je pjesmu "Ka' da te niko ne gleda."

"Izvodeći je uživo u do sada malobrojnim nastupima shvatili smo da ljudi najbolje reaguju kad se ona izvodi", kazao je Necke iz grupe Mazzom u fugazzu.

On je kazao da je pjesma tematikom bliska ljetnjim aktivnostima prosječnog primorca.

"Ima taj zarazni groove. Tematikom je bliska ljetnjim aktivnostima prosječnog primorca. Onaj momenat kad si pun oblačnih dana i jednostavno o prvom maju prsneš.

Spot za pjesmu radila je podgorička ekipa MediaTag.

"Manda i Medo su se potrudili da uhvate taj naš fanki đir i mislim da su uspjeli. Na snimanju je bila poprilično opuštena atmosfera, dok nismo shvatili da na plaži Malaya sunce zalazi dosta ranije nego što smo mislili. Onda je krenuo ozbiljan rad" uz osmjeh objašanjava Necke.

Mazzom u fugazzu ovim singlom najavljuje album prvijenac koji je u procesu miksanja.

"Očekujemo da će taj proces biti odrađen do rane jeseni kada smo i planirali objavljivanje. Album je sniman u M studiju kod Mihe Radonjića sa kojim je bilo baš prijatno sarađivati. Snimanje spota pomogli su TO Budva, Water Sports Budva, gdje posebnu zahvalnost dugujemo kapetanu Paji Nedeljkoviću za nevjerovatne kadrove sa parasailinga, kao i plaži Malaya na svom srdačnom gostoprimstvu", rekao je Necke iz sastava Mazzom u fugazzu.

Bonus video: