Story i Strašilo objavili novi album: "Predrag" jer ljudima predragi

“Album ‘Predrag’ nosi takav naziv jer smo jednostavno ljudima ne dragi, nego predragi”
112 pregleda 1 komentar(a)
Story i Strašilo, Foto: Privatna arhiva
Story i Strašilo, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.06.2018. 14:22h

Crnogorski rep duo Story & Strašilo objavio je novi album “Predrag” i u isto vrijeme lansirao spot za pjesmu “Pro” sa tog izdanja.

Drugi studijski album podgoričko-cetinjskog dua sadrži devet pjesama, od kojih je ranije ekranizovana “Pućkili bebili” na kojoj gostuje novosadska reperka Micka.

“Ovo je jedini cjelokupni trep album u Crnoj Gori, a može se poslušati na YouTube kanalu UnijaTV. To je novosadska etiketa koju vodi Vladimir Borović, poznatiji kao Tatula. UnijaTV je jedan od najkvalitetnijih kanala koji se bave modernim trep zvukom na Balkanu godinama unazad i koja je sarađivala sa poznatim reperima kao što su Fox, Đare, Furio Đunta, Rasta i mnogi drugi. Samim tim nam je velika čast što se naše pjesme nalaze na tom kanalu i što će publika u Srbiji biti u prilici da čuje kako mi radimo taj trep”, izjavio je za “Vijesti” Petar Radulović, koji stoji iza pseudonim Story.

Na albumu osim pomenute Micke gostuje i podgorički reper Đuro Franeta, na pjesmi “Privatna žurka” koju publika zna od ranije sa emisije “Ja imam talenat” u kojoj su Story & Strašilo stigli do finala. Oni imaju u planu da ekranizuju i pjesmu sa Franetom.

“Album ‘Predrag’ nosi takav naziv jer smo jednostavno ljudima ne dragi, nego predragi. (smijeh) Ako neko baš želi da zna i zađe dublje u priču zašto baš ‘Predrag’ moraće da posluša album ili makar istoimenu pjesmu i dobiće pravo objašnjenje”, kazao je Story i dodao da je drugi album ovog dueta zanimljiv i zvukom i tekstovima i da ima za svačiji ukus nešto.

Reperi su se zahvalili ljudima koji su im pomogli da realiziju album, kao što su Mihailo Radonjić koji je radio produkciju,Dejan Batrićević koji potpisuje omot, već pomenuti Tatula “koji je učinio da ovaj album ugleda svjetlost dana”.

Story i Strašilo zajednički debi album “Davanje po turinu” objavili su 2015, da bi godinu nakon toga Story objavio i solo album “Bez natege”.

Bonus video: