Teška industrija, Osvajači i Van Gogh na "Ušće festu"

I ove godine festival će podružati Turistička organizacija Bijelo Polje
72 pregleda 0 komentar(a)
Ušće fest, Foto: Jadranka Ćetković
Ušće fest, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 02.08.2017. 12:40h

U Bijelom Polju na petom po redu "Ušće fest M:tel 2017“ koji će se petog avgusta održati na ušću Bistirce u Lim, nastupaju grupe Teška Industrija , Osvajači i Van Gogh.

Program počije od 18 časova a tokom dana goste će zabavljati DJ.

Direktor festivala Vladan Čampar je kazao da tradicija koja se gradi iz godine u godinu polako postaje brend na koji je Bijelo Polje ponosno, kao svoj naveći potencijal u turističkoj ponudi.

“Sve ove godine su obilježili nastupi najvećih rok grupa sa prostora bivše Jugoslavije od Crvene jabuke, Riblje čorbe, Pilota, Galije…

Čeka nas spektakl koji su kreirali i realizuju mladi ljudi, sadržaj u potpunosti podređen mladima jer želimo sa razmišljamo o budućnosti “, kazao je Čampar i istakao da su ove godine su festival podržali i predsjednik države Filip Vujanović i premijer Vlade Crne Gore Duško Marković .

On je pojasnio da je festival opstao zahvaljući Opstini Bijelo Polje i predsjedniku Aleksandru Žuriću , Turističkoj ogranizaciji i direktorki Violeti Obradovic i posebno kompaniji Mtel i direktoru Vladimiru Lučiću I drugim. “Posebnu zahvalnost dugujemo lokalnom Komunalnom preduzeću Lim , i direktoru Radenku Vujoševiću na velikoj pomoći u tehničkoj realizaciji samog festivala svih ovih godina”, kazao je Čampar .

Ulaz na festival je i ove godine besplatan i obezbijeen je autobuski prevoz u tom pravcu.

“Molimo sve da pođu autobusima i time olakšaju i sebi i organizatorima . Biće dovoljno autobusa na raspolaganju , Polazak je sa gradske autobuske stanice u više termina tokom dana a prvi autobus kreće u 16 časova.

I ove godine festival će podružati Turistička organizacija Bijelo Polje

“Sve ono što utiče na povećanje kvaliteta turističke ponude naše opštine, uvijek smo tu da damo podršku. Želimo da pokažemo da Bistrica može da bude nosilac ovakvih manifestacija, koje okupljaju veliki broj ljudi”, kazala je direktorica Turističke organizacije, Violeta Obradović, dodajući da je ova manifestacija dobar način za promociju ljepota bistričkog kraja kao i za razvoj turističke ponude.

Pokrovitelji ovogodišnjeg "Ušće festa” su Opština Bijelo Polje i Turistička organizacija, tehnički organizator je NVO Respect a generalni sponzor kompanija M:tel.

Bonus video: