Džej Kol se izvinio zbog prozivanja Kendrika Lamara

Reper je tražio oproštaj od Lamara, nazvavši svoju pjesmu "greškom u koracima", te poručio da se nada da će se "vratiti svom pravom putu

1912 pregleda 1 komentar(a)
Džej Kol, Foto: Printscreen YouTube
Džej Kol, Foto: Printscreen YouTube

Američki reper Džej Kol kazao je da se osjećao užasno nakon što je prošle sedmice objavio pjesmu u kojoj proziva kolegu Kendrika Lamara, te obećao da će povući ovu numeru striming servisa.

Pjesma koja nosi naslov "7 Minute Drill" je odgovor na Lamarovu "Like That" u kojoj je kazao da je bolji reper od Kola i Drejka. Lamar, Kol i Drej inače važe za "veliku trojku" američkog repa, ali je Kendrik u svom singlu poručio da je od njih trojice "jedino on veliki".

Kol je uzvratio u svojoj numeri poručivši Kendriku da mu opada popularnost kao "Simpsonovima", nazvavši njegov posljednji album tragičnim.

Međutim, reper publici na Dreamville festivalu u Sjevernoj Karolini priznao da je njegov odgovor smiješan i glup, prenosi BBC.

"Neću da vas lažem, posljednja dva dana sam se osjećao užasno, zamalo sam recidivirao", kazao je Kol koji je ranije otvoreno javno pričao o svojoj borbi sa zavisnošću.

On je tražio oproštaj od Lamara, nazvavši svoju pjesmu "greškom u koracima", te poručio da se nada da će se "vratiti svom pravom putu". Reper se da je bio pod pritiskom prijatelja da odgovori na Lamarovu prozivku.

Bonus video: