Jedanaesti Demofest od 19. do 21. jula 2018. u Banjaluci

Pobjednik 10. Demofesta je grupa Slonz iz Šapca, drugo mjesto je pripalo bendu Tyger Lamb iz Zagreba, dok je trećeplasirani novosadski Wolfram
3 komentar(a)
Demofest, Foto: Demofest.org
Demofest, Foto: Demofest.org
Ažurirano: 01.08.2017. 14:58h

Banjalučki Demofest , čije je deseto izdanje krajem prošlog mjeseca, po ocjeni organizatora, zabilježilo rekordnu posjećenost od 40.000 ljudi, već je najavio termin i novitete za sljedeću godinu. Tako će festival jedanaesti put biti održan od 19. do 21. jula 2018. na tvrđavi Kastel, a o izvođačima odlučivaće i publika.

" Demofest je uvijek u obzir uzimao želje svojih posjetilaca do kojih smo dolazili ili koje smo dobijali uglavnom putem društvenih mreža. Za 11. Demofest smo se odlučili da sve te želje prikupimo na jedno mjesto i da tačno znamo koga naša publika želi da vidi narednog jula", navela je portparolka manifestacije Brankica Raković.

Lista želja može se naći na zvaničnoj internet stranici festivala, a pored polja u koje treba upisati omiljene izvođače, podrazumijeva i preporuke za sadržaje dnevnog programa i slično.

Pobjednik 10. Demofesta je grupa Slonz iz Šapca, drugo mjesto je pripalo bendu Tyger Lamb iz Zagreba, dok je trećeplasirani novosadski Wolfram. Učestvovala su i dva crnogorska sastava Freedom i Silazna putanja.

Bonus video: