Bon Džovi: Ako ne budem mogao da pjevam kao nekad - gotov sam

"Nedavno smo snimili novi album. Pjevam na vokalnoj terapiji svakog dana. Ali ja želim da nastupam dva i po sata svake noći, četiri večeri sedmično i znam koliko mogu dobar da budem", kazao je roker

6087 pregleda 1 komentar(a)
Bon Džovi, Foto: Printscreen YouTube
Bon Džovi, Foto: Printscreen YouTube

Američki roker Džon Bon Džovi kazao je da neće više nastupati ako bude nastavio da ima probleme sa glasom.

Frontmen grupe Bon Jovi prije dvije godine se podrvrgao operaciji atrofiranih glasnih žica i trenutno svakog dana prolazi kroz sesije rehabilitacije glasa. On je u intervjuu za "The Sunday Times" rekao da je njegova karijera kad su u pitanju koncerti gotova ako njegove vokalne sposobnosti opadnu i budu uticale na kvalitet njegovog nastupa.

"Ako pjevanje ne bude sjajno, ako ne budem mogao da budem čovjek kakav sam bio nekad, onda sam gotov. I to mi je sasvim u redu", kazao je muzičar. Na pitanje da li sugeriše da više nikad neće pjevati, odgovorio je da je velika razlika između rada u studiju i na turneji.

"Nedavno smo snimili novi album. Pjevam na vokalnoj terapiji svakog dana. Ali ja želim da nastupam dva i po sata svake noći, četiri večeri sedmično i znam koliko mogu dobar da budem. Tako da ako ne mogu da budem taj lik... Recimo to ovako, nema potrebe da ikad postanem debeli Elvis", objasnio je muzičar.

Bonus video: