Tejlor Svift iznenadila fanove duplim novim albumom

"Toliko mnogo izmučene poezije sam napisala u prethodne dvije godine i željela sam da sve to podijelim sa vama, tako da evo i drugog izdanja", poručila je pjevačica

1570 pregleda 0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Shutterstock
Tejlor Svift, Foto: Shutterstock

Američka kantautorka Tejlor Svift objavila je dugo očekivani novi album "The Tortured Poets Department".

Na albumu joj gostuju Post Malone i Florence and the Machine, na albumu je sarađivala sa producentima Džekom Antonofom i Aronom Desnerom.

Između prethodnog "Midnights" i novog izdanja, Svift je objavila dva albuma koje je ponovo snimila - "Speak Now" i "1989" - i započela svjetsku turneju "Eras", te objavila koncertni film na kojem je zabilježen nastup sa te turneje.

Kao da to nije dovoljno, dva sata nakon izlaska njenog 11. albuma Svift je iznenadila fanove objavivši još 15 pjesama. Ona je otkrila da je u pitanju zapravo dupli album, a drugi dio zove se "The Tortured Poets Department: Anthology".

"U pitanju je tajni dupli album. Toliko mnogo izmučene poezije sam napisala u prethodne dvije godine i željela sam da sve to podijeli sa vama, tako da evo i drugog izdanja. Još 15 pjesama. I sada ova priča više nije moja, nego je cijela vaša", napisala je pop zvijezda na društvenoj mreži X (Twitter).

Bonus video: