Drejk negirao optužbe da je spavao sa maloljetnicama i da ima kćerku koju krije od javnosti

Drejk je sada odgovorio na optužbe u pjesmi "The Heart Part 6", u kojoj kaže da nikad nije bio sa maloljetnicama, da je previše poznat da se to ne bi saznalo i da je zgađen Lamarovim sugestijama

3624 pregleda 0 komentar(a)
Drejk, Foto: Shutterstock
Drejk, Foto: Shutterstock

Američki reper Drejk negirao je optužbe da je spavao sa maloljetnicama i da ima kćerku koju krije od javnosti. Za to ga je prethodnih dana optužio kolega Kendrik Lamar.

Sukob između repera traje marta, a usijao se posljednjih dana kada su ova dva repera objavili pet pjesama u kojima prozivaj jedan od drugoga. Lamar je u pjesmi "Not Like Us" optužio Drejka da je pedofil i da je spavao sa maloljetnicama, dok se u numeri "Meet the Grahams" obraća članovima Drejkove porodice, među kojima je i neimenovana djevojčica za koju kaže da je reper krije od javnosti jer je se stidi.

Drejk je sada odgovorio na optužbe u pjesmi "The Heart Part 6", u kojoj kaže da nikad nije bio sa maloljetnicama, da je previše poznat da se to ne bi saznalo i da je zgađen Lamarovim sugestijama.

Osim toga, Drejk u pomenutoj pjesmi tvrdi da je njegov tim namjerno Lamaru podmetnuo lažne informacije o navodnom djetetu koje skriva od javnosti. "Ako ti ili bilo ko drugi nađete dokaz da imam 11-ogodišnju kćerku, prestaću da repujem i doći ću da radim za tebe", poručio je reper kolegi.

Bonus video: