Čuvar Drejkove vile ranjen u pucnjavi u domu repera u Torontu

Kravčik je kazao da je policija svjesna tenzija između repera Drejka i Kendrika Lamara, ali da do sada nije povezala ovaj sukob sa pucnjavom

3760 pregleda 2 komentar(a)
Drejk, Foto: Shutterstock
Drejk, Foto: Shutterstock

Čuvar vile kanadske rep zvijezde Drejka je "ozbiljno povrijeđen" u pucnjavi koja se desila u kući muzičara u Torontu, prenosi "Guardian".

Ranjeni muškarac je hitno prebačen u bolnicu sa ozbiljnim povredama, ali mu život nije ugrožen. Do pucnjave je došlo u utorak rano ujutro po kanadskom vremenu.

Pol Kravčik je ispred gradske policije kazao novinarima da istražitelji za sada imaju malo informacija i da proučavaju snimke sa nadzornih kamera radi tragova. Napadač je navodno primjećen kako u vozilu napušta taj dio grada.

Drejk, čije pravo ime je Obri Grejem, je u sukobu sa kolegom reperom Kendrikom Lamarom od marta. Dva repera su objavili niz pjesama u kojima se prozivaju, iznose "prljav veš" i prijete jedan drugom.

Kravčik je kazao da je policija svjesna tenzija između njih, ali da do sada nije povezala ovaj sukob sa pucnjavom.

"Još smo u ranoj fazi istrage i za sada nemamo motiv", dodao je on. Kendrik Lamar je u pjesmi "Not Like Us" optužio Drejka da je pedofil, a uz numeru je objavio satelitski snimak Drejkove ogromne vile koja se prostire na 50 hiljada kvadratnih metara, gdje se i desila pucnjava u utorak.

Bar jedan lokalni biznis u Torontu je profitirao od reperskog sukoba o kojem mediji bruje ovih dana.Lamar je u jednoj pjesmi pomenuo "New Ho King", nakon čega se broj gostiju u tom kineskom restoranu utrostručio i dobio niz pozitivnih kritika na internetu.

Bonus video: