Sleš: Guns N' Roses pokušava da napravi novi album

On nije učestvovao u radu na prethodnom izdanju "Chinese Democracy", a otkad se ponovo priključio bendu objavljeno je nekoliko novih pjesama

3598 pregleda 20 reakcija 0 komentar(a)
Sleš u spotu za "Killing Floor", Foto: Printscreen YouTube
Sleš u spotu za "Killing Floor", Foto: Printscreen YouTube

Slavni hard rok sastav Guns N' Roses posljednji album objavio je još 2008. Sada stiže lijepa vijest da bi fanovi mogli u perspektivi da očekuju novi album, ali bi je trebalo uzeti sa dozom rezerve.

Poznati gitarista Sleš kazao je da Guns N' Roses trenutno pokušavaju da naprave novi album i da on "radi sa njima u tom svojstvu", prenosi NME.

On nije učestvovao u radu na prethodnom izdanju "Chinese Democracy", a otkad se ponovo priključio bendu objavljeno je nekoliko novih pjesama, kao što su "Absurd", "Hard Skool", "Precious" i "The General". Ipak, do sada nije bilo potvrde da se radi i na novom albumu.

"Guns N' Roses pokušava da napravi novi album i ja radim sa njima u tom svojstvu, ali moj album nije uključivao nikoga drugoga. To je moja stvar i nisam uvlačio momke u to", odgovorio je Sleš na pitanje zašto nema pjevača GNR-a Eksla Rouza na njegovom samostalnom izdanju.

Sleš je nedavno objavio svoj bluz album "Orgy Of The Damned", na kojem je između ostalih sarađivao sa Brajanom Džonsonom, Stivenom Tajlerom, Igi Popom, Demi Lovato...

Bonus video: