50 Cent uputio kritike kolegi Didiju

Objavljen snimak sa nadzorne kamere koji prikazuje kako rep mogul tuče tadašnju djevojku

3067 pregleda 1 komentar(a)
50 Cent, Foto: Shutterstock
50 Cent, Foto: Shutterstock

Reper 50 Cent uputio je kritike svom kolegi Šonu Didiju Kombsu, a na račun izvinjenja koje je rep mogul postavio na društvene mreže, nakon što je u javnost dospio snimak na kojem se vidi kako tuče svoju tadašnju djevojku.

Kurtis Džekson, kako je pravo ime 50 Centa, napisao je na svom Instagram profilu: “Ovo neće odraditi posao. Ko ga uopšte savjetuje trenutno? Vrlo loš potez”.

Snimak sa nadzorne kamere koji je nastao 2016. godine dospio je u javnost juče, a na njemu se vidi Didi samo u čarapama i sa peškirom oko struka, kako u hodniku jednog hotela napada pjevačicu Kasandru Kasi Venturu, koja je tada bila u vezi sa njim.

On ju je nekoliko puta udario, a onda nastavio da je šutira dok je ležala na podu.

Kombs (54) se ranije takođe oglasio na društvenoj mreži Instagram, putem video snimka u kojem je svoje ponašanje opisao kao “neprihvatljivo” te rekao da “preuzima punu odgovornost za svoje ponašanje sa snimka”.

Incident je pripisao “svom najmračnijem periodu života” te istakao da je zgrožen svojim djelima.

“Molim boga za milost, ali ne tražim oproštaj. Zaista mi je žao”, kazao je reper, dodajući da je nakon pomenutog incidenta zatražio stručnu pomoć u vidu terapije i rehabilitacije.

Ipak, njegov kolega 50 Cent ubrzo je, uz komentar: “poligraf je detektovao laž”, podijelio i raniju izjavu Didija u kojoj je on negirao optužbe za seks trafiking, silovanje i nasilje.

Naime, prije nego što je objavljen snimak sa nadzorne kamere, Didi je čvrsto negirao optužbe koje je protiv njega podnijela Kasi, tvrdeći da je bila “zarobljena u krugu zlostavljanja, nasilja i seks trafikinga” tokom njihove veze.

Bonus video: