Britni Spirs bi mogla da učini nešto loše sebi

Sve češće se polemiše oko njenog psihičkog stanja, a prema pisanju portala TMZ Spirs koristi i narkotike, često je u alkoholisanom stanju, dok ljekove koje su joj prepisali doktori odbija

3736 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prema pisanju medija, nekada popularna pjevačica Britni Spirs mogla bi se ponovo naći pod starateljstvom drugog lica, jer postoji veliki rizik da bi mogla učiniti nešto loše sebi i drugima.

Iako ju je prije nekoliko godina sud oslobodio starateljstva zahvaljujući kojem je njenim poslovnim i privatnim životom u potpunosti upravljao njen otac Džejmi Spirs, i to u periodu dužem od jedne decenije, čini se da pjevačica ipak nije u stanju da samostalno donosi odluke.

Sve češće se polemiše oko njenog psihičkog stanja, a prema pisanju portala TMZ Spirs koristi i narkotike, često je u alkoholisanom stanju, dok ljekove koje su joj prepisali doktori odbija.

“Kako saznajemo, njene promjene raspoloženja su sve gore i često dovode do izliva bijesa, pa se sve završava fizičkim nasiljem. Rečeno nam je da je sa njom često nemoguće komunicirati, jer nije u stanju da vodi racionalan razgovor. O kući se brine njen momak Pol Soliz”, piše TMZ.

Mediji su ranije prenijeli informaciju da su se Spirs i Soliz potukli u hotelu Chateau Marmont, te da je nakon toga pjevačica pravila scene i pred drugim gostima i povrijedila stopalo. Prethodno su izazvali incident i u jednom hotelu u Vegasu, pa su morali da plate hiljade dolara kako bi nadoknadili štetu.

Bonus video: