Bend Buč Kesidi objavio lajv album

Zabilježen najveći samostalni koncert pančevačkog dua, koji je 16. marta prošle godine održan na stadionu Tašmajdan u Beogradu pred 10 hiljada fanova

4564 pregleda 0 komentar(a)
Buč Kesidi, Foto: Sofija Modosanov i Ivana Tešić
Buč Kesidi, Foto: Sofija Modosanov i Ivana Tešić

Jedan do najpopularnijih mladih srpskih rok bendova Buč Kesidi objavio je novi album "Uživo sa stadiona Tašmajdan". Objavljen je i koncertni film snimljen na istom nastupu.

U pitanju je najveći samostalni koncert pančevačkog dua, koji je 16. marta prošle godine održan na stadionu Tašmajdan u Beogradu pred 10 hiljada fanova. Tim koncertom bend je zaključio uspješnu regionalnu turneju "Skupi snagu".

Na izdanju se nalaze izvjedbe hitova sa dva albuma koje je Buč Kesidi do sada objavio - "Posesivno-opsesivni hospul" iz 2016. i "Euforija" iz 2019, kao i singlova koji najavljuju predstojeće izdanje.

Do sada su izašli "Curimo po asfaltu", "Skupi snagu" i "Trebaš mi", a kad će izaći novi studijski album još nije poznato.

"Novi album je novi period rada za nas i trudimo se da ne dozvolimo da dosadašnji uspjeh utiče na trenutno stvaranje. Bitno nam je da donosimo odluke koje će biti najbolje za nove pjesme. Takav pristup rada smo naučili odavno od našeg producenta Milana Bjelice koji nam je na početku karijere rekao da se tokom pisanja pjesme postavimo kao da pišemo prvi put i da niko nije čuo za bend. Tako je ostalo do sad, takav način rada nas tjera da konstantno izlazimo iz zone komfora i tražimo način da učinimo muziku zabavnom koliko za nas, toliko i za buduću i sadašnju publiku. Veoma smo zadovoljni kako su novi singlovi prihvaćeni i jedva čekamo da ih odsviramo i uživo", kazali su ranije za "Vijesti" iz benda.

Bonus video: