Zoe Kida ima novi singl: Umorna mama u potrazi za slatkišima

Najavljeno je da se uskoro može očekivati i spot za pjesmu "Adam i Ševa", dok će posljednja numera sa EP-a, "Visočanstvo", izaći u septembr

9419 pregleda 5 komentar(a)
Zoe Kida, Foto: Nebojša Babić
Zoe Kida, Foto: Nebojša Babić

Srpska kantautorka Zoe Kida objavila je novi singl "Keks". Pjevačica je autorka muzike i teksta, ali i rediteljka pratećeg spota. Za aranžman, miks i master pobrinuo se Ivan Mirković Bambi.

"Keks" je četvrti singl sa EP-a "Žena Dete", nakon naslovne pjesme i numera "Bejbi", "Sunce" i "Voli me", koje karakteriše kombinacija žanrova poput soula, R&B-a, fanka, afra... Novi singl je "iskrena, duhovita, autoironična ispovest umorne mame koja glad za snom zamenjuje keksom i slatkišima", saopštila je pjevačica.

Najavljeno je da se uskoro može očekivati i spot za pjesmu "Adam i Ševa", dok će posljednja numera sa EP-a, "Visočanstvo", izaći u septembru.

Ana Radonjić, kako glasi pravo ime pjevačice, publici se prvobitno predstavila kao članica bendova MistakeMistake i Zemlja gruva sa kojim je objavila dva studijska albuma i jedan album obrada, a sarađivala je i sa grupom Svi na pod! i projektom SevdahBejbi.

Bonus video: