Niki Minaž uhapšena u Amsterdamu: Pokušala da iznese marihuanu van zemlje

Reperka tvrdi da je sabotiraju jer su mnogi ljuti zbog uspješnosti njene turneje

6259 pregleda 1 komentar(a)
Niki Minaž, Foto: Shutterstock
Niki Minaž, Foto: Shutterstock

Najpopularnija reperka na svijetu Niki Minaž uhapšena je nakon što je kod nje pronađena marihuana dok je napuštala Amsterdam, prenosi "Variety".

Reperka je dokumentovala veći dio iskustva na društvenim mrežama, snimajući policajca koji tvrdi da su kod nje pronašli drogu, dok ona to negira. Reperka je kasnije na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) napisala da su joj policajci pretresali prtljag na aerodromu bez njenog pristanka i da joj nisu dozvolili da nadzire pretres.

Evocirajući stihove hrvatskog repera Vojka Vrućine iz pjesme "Kako to", Niki tvrdi da je njeno hapšenje rezultat toga što je neko sabotira.

"Plaćeni su ogroman novac kako bi sabotirali moju turneju, mnogi su ljuti jer je ovako uspješna... Uhvaćeni su kako kradu novac iz mojih aviona", napisala je reperka.

Amsterdamska vojna policija zvanično je saopštila da je uhapsila 41-ogodišnju Amerikanku zbog "osnovane sumnje da je pokušala van zemlje da iznese lake droge", te da je ona puštena na slobodu nakon što joj je određena novčana kazna. Marihuana je legalna u Amsterdamu, ali nije legalno unositi je ili iznositi iz Holandije.

Minaž je trenutno na svjetskoj turneji "Pink Friday 2", na kojoj promoviše posljednji album, objavljen krajem prošle godine, a zbog incidenta u Amsterdamu morala je da otkaže koncert u Mančesteru.

Bonus video: