Brus Springstin odložio još tri koncerta u sklopu evropske turneje

Poslije otkazivanja koncerta u Marseju predviđenog u subotu uveče zbog "problema sa glasom", "daljim pregledom ljekari su ustanovili da Brus ne bi trebalo da nastupa narednih deset dana"

5357 pregleda 0 komentar(a)
Springstin na koncertu 2023., Foto: Blažo Hajduković
Springstin na koncertu 2023., Foto: Blažo Hajduković

Poznati američki muzičar Brus Springstin, koji je već otkazao koncert ovog vikenda u Marseju zbog gubitka glasa, primoran je da odloži još tri koncerta u sklopu evropske turneje, i to jedna u Pragu i dva u Milanu, saopšteno je večeras na društvenim mrežama.

"Brus se mirno oporavlja, a zajedno sa bendom (E Street Band) se raduje nastavku svoje izuzetno uspješne turneje po evropskim stadionima 12. juna u Madridu", navodi se u saopštenju.

Poslije otkazivanja koncerta u Marseju predviđenog u subotu uveče zbog "problema sa glasom", "daljim pregledom ljekari su ustanovili da Brus ne bi trebalo da nastupa narednih deset dana", precizira se.

Sprigstin je trebalo da nastupi 28. maja u Pragu i 1. i 3. juna u Milanu.

"Novi datumi za koncert biće uskoro saopšteni, dok oni koji žele mogu da vrate ulaznice i dobiju nazad novac", dodaje se u saopštenju.

Koncert američkog rokera u u Marseju, koji je bio jedini koncert u Francuskoj, otkazan je u posljednjem trenutku.

Mnogi fanovi su već bili prisutni oko ograde stadiona sa oko 60.000 sjedišta.

Springstin (74) je u septembru najavio odlaganje koncerata planiranih u SAD za 2024. kako bi se "oporavio od čira na želucu".

Bonus video: